Obnoviť stránku

BOSCH GWS 7-125 Profesional

4,8 36 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -4 %
49,90 € 51,90 €

BOSCH GWS 7-125 Profesional

Výkonná a bezpečná brúska nielen pre domácich majstrov

Výkonná uhlová brúska spoločnosti Bosch je ideálnym náradím pre delenie, brúsenie a rezanie rôznych materiálov. Vďaka kompaktnej veľkosti, malej hmotnosti a pokročilým ochranným prvkom je jej ovládanie veľmi intuitívne a predovšetkým bezpečné. Iste oceníte tiež odolný ochranný kryt a bezpečnostný spínač pre kontrolované zapínanie. Základným kameňom brúsky je jej 720 W elektromotor, ktorý je uchovávaný v kvalitne spracovanom tele.


BOSCH GWS 7-125

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

 

Vhodná pre ľavákov i pravákov

Špeciálne navrhnuté vetracie otvory doprajú motoru optimálny prietok vzduchu, čo sa kladne odráža na vysokej efektivite chladenia. Vďaka plochej hlave prevodovky sa dostanete i do stiesnených priestorov. Navyše možno prídavnú rukoväť namontovať na obe strany, takže s ňou nebudú mať problémy ako ľaváci, tak i praváci. Rovnako oceníte aj jednoduchú aretáciu vretena stlačením aretačného gombíka. Výmena kotúča je tak veľmi jednoduchá a predovšetkým rýchla.

 

Parametre a špecifikácia

Príkon

Príkon 720 W

Súčasťou balenia

Súčasť balenia Ochranný kryt

Hmotnosť

Hmotnosť 1,9 kg

Napájanie

Napájanie Sieťové

Priemer kotúča

Priemer kotúča 125 mm

Max. otáčky

Max. otáčky 11 000 ot./min

Špeciálne funkcie

Špeciálne funkcie Prídavná rukoväť
Kód:  BOC070b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  0.601.388.108
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17