Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BOSCH GLM 40

4,6 20 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
81,90 €

BOSCH GLM 40

S laserovým diaľkomerom BOSCH GLM 40 rýchlo a jednoducho zistíte nielen požadovanú dĺžku, ale vďaka integrovaným funkciám aj plochu, či objem. Spoľahnúť sa môžete na presnú laserovú technológiu na meranie vzdialeností až do 40 m. Diaľkomer BOSCH GLM 40 disponuje dobre čitateľným trojriadkovým podsvieteným displejom a jednoduchým ovládaním pomocou tlačidiel, ktoré zvládne naozaj každý. Oceníte aj kompaktné rozmery a krytie IP54, ktoré zabezpečí vysokú ochranu proti mechanickému poškodeniu, striekajúcej vode i prachu. Nechýba ani praktická funkcia pamäte umožňujúca jednoduchý prístup k posledným 10 meraniam. Napájanie je realizované pomocou dvoch batérií typu AAA, ktoré sú súčasťou balenia.

Kľúčové vlastnosti laserového diaľkomeru BOSCH GLM 40

  • Meria do vzdialenosti až 40 m
  • BOSCH GLM 40 je ideálny na určovanie dĺžky, plchy i objemu
  • Podsvietený trojriadkový displej
  • Krytie IP54 pre vysokú odolnosť laserového diaľkomeru BOSCH GLM 40
  • Funkcia pamäte až na 10 posledných meraní
  • Kompaktné rozmery laserového diaľkomeru BOSCH GLM 40
  • Ochranné puzdro a batérie súčasťou dodávky
  • Jednoduché ovládanie

Prehľadný displej

Vďaka podsvietenému trojriadkovému displeju je ovládanie laserového diaľkomeru BOSCH GLM 40 veľmi jednoduché. Pamäť diaľkomeru umožňuje prístup k posledným 10 vykonaným meraniam, takže vždy ľahko a rýchlo dohľadáte potrebné informácie. Diaľkomer BOSCH GLM 40 vyniká širokou škálou využitia a môžete ho použiť na meranie dĺžky, plochy a objemu.

Široký rozsah merania

Pri používaní laserového diaľkomeru BOSCH GLM 40 oceníte laserovú technológiu na meranie vzdialeností od 0,05 do 40 m, vďaka ktorej sa vždy dokonale prispôsobí aktuálnej situácii. Vysoká odolnosť je zabezpečená krytím IP54, ktoré si poradí s vodou, prachom, ale poskytne aj výbornú ochranu proti poškodeniu pri páde.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Dosah merania 40 m

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie
Typ batérií 1,5V AAA/LR03
Počet batérií 2 ks
Kód:  BOC119f
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  0.601.072.900
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11