Obnoviť stránku

BOSCH Fontus

2,5 2 hodnotení
242,90 €

BOSCH Fontus

BOSCH Fontus 18 V je praktický pomocník na čistenie a upratovanie záhrady, auta a okolia domu, či chaty, pretože spĺňa vysoké štandardy, vďaka ktorým sa naň budete môcť bez obáv vždy úplne spoľahnúť. K dispozícii je integrovaná 15-litrová nádrž a nastaviteľné režimy tlaku i druhy prúdu. Tento vysokotlakový čistič prináša rýchle a flexibilné čistenie, pričom vďaka 18 V akumulátorovej batérii ho bez obáv môžete použiť aj na miestach bez prítomnosti elektrickej energie. Vďaka systému Power for ALL je možné akumulátor vložiť aj do ďalších zariadení. Všetky nadstavce môžete navyše jednoducho uložiť priamo do tela čističa. Kompaktné rozmery a nízka hmotnosť vysokotlakového čističa BOSCH Fontus 18 V zabezpečí jednoduchú manipuláciu v každej situácii.

Kľúčové vlastnosti vysokotlakového čističa BOSCH Fontus 18 V

  • Nastaviteľné režimy tlaku a druhy prúdu
  • Jednoduché umiestnenie príslušenstva do tela vysokotlakového čističa BOSCH Fontus 18 V
  • Špeciálna kefa SmartBrush umožní precízne čistenie usadenej špiny
  • Kompaktné rozmery a nízka hmotnosť
  • Vysokotlakový čistič BOSCH Fontus 18 V má nádrž na vodu s objemom 15 l
  • 18 V akumulátor POWER FOR ALL
  • Robustné kolieska a praktická predlžovacia rukoväť vysokotlakového čističa BOSCH Fontus 18 V

Rôzne varianty použitia čističa

Vysokotlakový čistič BOSCH Fontus 18 V vás poteší širokou škálou využitia. Môžete nastaviť režimy tlaku a štyri druhy prúdu. K dispozícii je bodová dýza na odolné nečistoty, 15° vejárová dýza na presné čistenie menších povrchov, 50° vejárová dýza pre väčšie povrchy a tiež kropiaca dýza na jemné čistenie.

Kompaktné vyhotovenie pre jednoduchú manipuláciu

Výhodou vysokotlakového čističa BOSCH Fontus 18 V sú jeho kompaktné rozmery a nízka hmotnosť, vďaka čomu ho môžete bez problémov naložiť do kufra auta. Príslušenstvo je možné uložiť do tela čističa a k dispozícii je tiež praktický držiak na pištoľ, takže máte všetky veci pohromade a čistič je kedykoľvek ihneď pripravený na použitie.

Akumulátorový systém POWER FOR ALL

Pri práci s vysokotlakovým čističom BOSCH Fontus 18 V oceníte špeciálny akumulátorový systém od firmy BOSCH, takže v prípade potreby je možné akumulátor vybrať a vložiť ho do prístroja, ktorý práve používate. Aby bola zabezpečená ešte väčšia flexibilita, akumulátor je kompatibilný aj s náradím od partnerov so systémom POWER FOR ALL.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Dĺžka hadice 4 m
Tlak 20 bar
Typ Prenosné

Výbava

Výbava Kefa na auto

Pohon

Pohon Akumulátorový

Typ produktu

Typ produktu Zariadenie
Druh akumulátora Li-Ion

Akumulátor

Kapacita 2,5 Ah
Napätie 18 V
Kód:  BOFAC9p4
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  0.600.8B6.101
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18