Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BOSCH EasyGrassCut 18-230

4,6 31 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BOSCH EasyGrassCut 18-230

Akumulátorová strunová kosačka BOSCH EasyGrassCut 18-230 vám umožní jednoduché a presné kosenie trávy aj na ťažko prístupných miestach. Výhodou kosačky je jej tichý chod a nízka hmotnosť zabezpečujúca ľahkú manipuláciu. Vďaka širokému záberu kosenia s jej pomocou bez problémov pokosíte a upravíte veľkú časť pozemku. Poloautomatická cievka odvíja strunu automaticky pri uvoľnení spúšte, takže nie je nutné cievku ručne nastavovať, či klopať hlavou kosačky. Vychutnajte si kosenie bez nutnosti doplňovania benzínu a zamotaných káblov, vďaka akumulátorovému pohonu kosačky BOSCH EasyGrassCut 18-230.

Kľúčové vlastnosti strunovej kosačky BOSCH EasyGrassCut 18-230

  • Ergonomická rukoväť umožní pevné uchopenie
  • Tichý chod strunovej kosačky BOSCH EasyGrassCut 18-230
  • Vyvážená a ľahká konštrukcia sa postará o pohodlnú manipuláciu
  • Nastaviteľná otočná hlava na údržbu ťažko prístupných miest
  • 18 V akumulátor so systémom Power for ALL
  • Strunová kosačka BOSCH EasyGrassCut 18-230 má šírku záberu 23 cm

Nízka hmotnosť umožní ľahkú manipuláciu

Jednoduchá a pohodlná manipulácia so strunovou kosačkou BOSCH EasyGrassCut 18-230 je zabezpečená ľahkou a vyváženou konštrukciou. Šírka záberu kosačky je 23 cm, takže s jej pomocou bez problémov zarovnáte aj väčšiu časť porastu naraz. Akumulátorová strunová kosačka BOSCH EasyGrassCut 18-230 je ideálna na začistenie a úpravu trávnikov s rozlohou do 450 m2.

Začistite okraje jednoduchým kliknutím a otočením

Kosačka BOSCH EasyGrassCut 18-230 je vybavená nastaviteľnou žacou hlavou, ktorú je možné otočiť až o 180°. Vďaka tomu s jej pomocou bez problémov upravíte aj horšie prístupné priestory. Stačí tak len stlačiť tlačidlo na hornej rukoväti a hlavu strunovej kosačky otočiť. Ergonomická rukoväť strunovej kosačky BOSCH EasyGrassCut 18-230 navyše zabezpečí pevné a pohodlné uchopenie aj pri dlhšom používaní.

BOSCH EasyGrassCut 18-260 využíva poloautomatickú cievku

BOSCH EasyGrassCut 18-230 má poloautomatické nastavovanie dĺžky struny, čo vám zaručí dokonale pokosený trávnik v každej situácii, pretože nebudete musieť manuálne upravovať dĺžku struny. Každým uvoľnením spúšte poloautomatická cievka odvíja strunu, ktorá potom bude mať vždy optimálnu dĺžku na dosiahnutie perfektných výsledkov.

Akumulátorový systém Power for ALL

Pri použití strunovej kosačky BOSCH EasyGrassCut 18-230 oceníte špeciálny akumulátorový systém od firmy BOSCH, vďaka ktorému je možné akumulátor v prípade potreby vybrať a vložiť ho do prístroja, ktorý práve používate. Aby bola zabezpečená ešte väčšia flexibilita, akumulátor je kompatibilný aj s náradím od partnerov so systémom Power for ALL.

Parametre a špecifikácia

Pohon

Pohon Akumulátorový

Žací systém

Žací systém Struna

Akumulátor

Počet akumulátorov 1
Kapacita akumulátora 2 Ah
Napätie 18 V

Vlastnosti

Hmotnosť 2,1 kg
Záber 230 mm

Vlastnosti kosačky

Typ rukoväti Teleskopická

Typ kosačky

Typ kosačky Strunová

Akumulátor

Kapacita 2 Ah
Napätie 18 V

Typ produktu

Typ produktu Zariadenie
Druh akumulátora Li-Ion
Kód:  BOFAC9v8
Produktové číslo:  0.600.8C1.A00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17