Obnoviť stránku

BOSCH EasyCut 12 1× 2,5 Ah

4,3 39 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
116,90 €

BOSCH EasyCut 12 1× 2,5 Ah

BOSCH EasyCut 12 je kvalitne spracovaná akumulátorová píla, ktorá využíva pílové plátky NanoBlades na jednoduché rezanie bez vibrácií a nutného mazania či napínania. Pílu možno využiť na priame rezy do dreva aj do plastu, a to až do hĺbky 65 mm. Vďaka akumulátorovému pohonu je práca s pílou veľmi pohodlná a nebudú vás rušiť zamotané káble. Akumulátorová píla BOSCH EasyCut 12 disponuje systémom SDS na ľahkú a rýchlu výmenu pílových plátkov. Čip Syneon sa stará o prispôsobenie optimálneho výkonu konkrétnemu druhu práce s čo najmenšou možnou spotrebou energie. K dispozícii je tiež praktické pútko na zavesenie. Ergonomická rukoväť Softgrip je zárukou pevného uchopenia na bezpečné rezanie.

Kľúčové vlastnosti akumulátorovej píly BOSCH EasyCut 12

  • Možnosť rezania do dreva aj plastu s maximálnou hĺbkou rezu 65 mm
  • Odolný kufor využijete na bezpečný transport náradia
  • Systém SDS na jednoduchú výmenu pílových plátkov
  • Pílové plátky NanoBlades zaistia čistý rez
  • Praktické pútko akumulátorovej píly BOSCH EasyCut 12 slúži na bezpečné zavesenie
  • Inteligentný čip Syneon optimalizuje výkon a spotrebu energie danému úkonu
  • Rukoväť Softgrip akumulátorovej píly BOSCH EasyCut 12 umožní pevné a bezpečné uchopenie

Systém SDS zaistí rýchlu výmenu plátkov

Pri rezaní s akumulátorovou pílou BOSCH EasyCut 12 oceníte praktický systém SDS, ktorý je určený na jednoduchú a pohodlnú výmenu pílových plátkov. S pílou možno rezať plast aj drevo do hĺbky až 65 mm. Akumulátorová píla BOSCH EasyCut 12 je vybavená praktickým pútkom na bezpečné zavesenie.

BOSCH EasyCut 12 využíva kvalitné pílové plátky

Akumulátorová píla BOSCH EasyCut 12 používa pílové plátky NanoBlades, ktoré sa postarajú o čistý rez bez vibrácií a nutnosti mazania. Pohodlné a bezpečné použitie píly BOSCH EasyCut 12 je zaistené rukoväťou Softgrip, ktorá umožní pevné uchopenie v každej situácii.

Čip Syneon vám umožní pracovať dlhšie

Vnútri akumulátorové píly BOSCH EasyCut 12 sa nachádza moderný čip Syneon, ktorý neustále analyzuje požiadavky na výkon, a uspôsobuje tak prísun energie z akumulátora. Vďaka tomu sa dosiahne vysokého výkonu a maximálnej možnej výdrže.

Akumulátorový systém Power for ALL

Píla BOSCH EasyCut 12 využíva špeciálny akumulátorový systém od firmy BOSCH, takže v prípade potreby možno z píly akumulátor vybrať a vložiť ho do prístroja, ktorý práve potrebujete. Aby bola zaistená ešte väčšia flexibilita, akumulátor sedí aj na náradie od partnerov so systémom Power for ALL.

Parametre a špecifikácia

Špeciálne vlastnosti

Špeciálne vlastnosti Ergonomická rukoväť
Zubová opierka Nie
Súčasťou balenia lišta, Reťaz

Vlastnosti

Pohon Akumulátorový
Kapacita 2 Ah (2 000 mAh)
Dĺžka lišty 7 cm
Hĺbka rezu 65 mm
Hmotnosť 0,9 kg (900 g)

Akumulátor

Akumulátor Áno
Kód:  BOFAC10j1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  0.603.3C9.020
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06