Obnoviť stránku

Bosch Diaľkomer UniversalDistance 40C, 0.603.672.1Z0

5 2 hodnotení
65,90 €

Bosch Diaľkomer UniversalDistance 40C, 0.603.672.1Z0

Diaľkomer Bosch UniversalDistance 40C je inovatívny prístroj na meranie vzdialeností s vysokou presnosťou a spoľahlivosťou. Tento diaľkomer je vybavený pokročilou technológiou, ktorá umožňuje ľahké a rýchle určenie vzdialenosti medzi dvoma bodmi. Diaľkomer UniversalDistance 40C je vybavený displejom s tlačidlami na ovládanie, ktoré zobrazuje namerané hodnoty v reálnom čase, čo uľahčuje orientáciu a sledovanie merania aj pri nepriaznivých svetelných podmienkach. Má integrované funkcie na výpočet objemu a plôch, pričítanie aj odčítanie. Napája sa s 2 AAA batériami, ktoré nájdete v balení. Po 5 minútach nečinnosti sa automaticky vypne.

Kľúčové vlastnosti laserového diaľkomeru Bosch UniversalDistance 40C, 0.603.672.1Z0

  • Bosch UniversalDistance 40C je laserový diaľkomer na meranie vzdialenosti
  • Je vybavený displejom s tlačidlom na ovládanie
  • Meria vzdialenosti od 0,05 do 40 m s presnosťou na 2 mm
  • Bosch UniversalDistance 40C sa po 5 minútach nečinnosti vypne
  • Je možné ho ovládať prostredníctvom mobilného telefónu
  • Spĺňa triedu lasera 2 s vlnovou dĺžkou diódy 635 mm
  • Farba lasera je červená

Je vhodný aj na dlhšie vzdialenosti

Vďaka vyspelej technológii poskytuje diaľkomer Bosch UniversalDistance 40C presné výsledky merania s minimálnou chybou. S dostatočným dosahom merania od 0,05 – 40 m a presnosťou merania na 2 mm je možné diaľkomer používať aj na väčšie vzdialenosti. Intuitívne ovládanie a prehľadné užívateľské rozhranie zaisťujú jednoduché použitie bez zdĺhavých príprav. Konštrukcia diaľkomeru Bosch UniversalDistance 40C je odolná voči nárazom a zaisťuje dlhú životnosť zariadenia. Vďaka svojim funkciám je vhodný na široké spektrum aplikácií.

Pripojte diaľkomer k smartfónu

Na digitálnu dokumentáciu alebo plánovanie projektu je možné laserový diaľkomer Bosch UniversalDistance 40C prepojiť s mobilnou aplikáciou Bosch. S rýchlou odozvou umožňuje diaľkomer ľahké a efektívne meranie vzdialeností aj v náročných situáciách. Na prenášanie je pribalené praktické ochranné puzdro. Bosch UniversalDistance 40C je tak vynikajúcim nástrojom pre profesionálnych aj domácich užívateľov, ktorí vyžadujú spoľahlivé a presné meranie vzdialeností s vysokou úrovňou komfortu a jednoduchosti použitia.

Obsah balenia:
Laserový diaľkomer Bosch UniversalDistance 40C
2× batérie AAA
Ochranné cestovné puzdro
Užívateľská dokumentácia
Dvojročná záruka

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Dosah merania 40 m
Tolerancia merania 2 mm
Vlastnosti Meranie plochy, Meranie objemu

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Áno
Typ batérií 1,5V AAA/LR03
Počet batérií 2 ks
Kód:  BOCh0990
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  0.603.672.1Z0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17