Obnoviť stránku

BOSCH AQT 33-11 Carwash-Set

4,6 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BOSCH AQT 33-11 Carwash-Set

Praktický pomocník na čistenie a upratovanie s príslušenstvom na umývanie auta od renomovanej značky Bosch. Uvíta ho každý vodič aj ten, kto potrebuje účinne očistiť okolie svojho domu. Vysokotlakový čistič AQT 33-11 Carwash-Set s tlakom 110 barov spĺňa vysoké štandardy, ktoré zabezpečia, že sa na neho budete môcť bez obáv spoľahnúť.

Robustná konštrukcia s vysokým výkonom 1300 W a maximálnym prietokom vody 330 l/hod umožňuje všestranné využitie prístroja pre vaše auto, na záhrade, ale aj pri čistení v menších podnikoch a dielňach. Vďaka ľahkej regulácii výkonu a funkcii Auto-Stop spotrebujete pri práci s čističom len to najmenej nutné množstvo energie aj vody.

Hlavné prednosti

  • Dá sa používať ihneď po vybalení
  • Samonasávanie vody - bez tlaku
  • Celý rad rôznych nadstavcov
  • Dĺžka hadice 5 metrov
  • Možnosť odloženia pištole počas používania
  • Vodný filter

Rýchlospojky Click and Go

Váš čas a vynaložené úsilie môžete znížiť na úplné minimum vďaka nadstavcom pre špeciálne formy čistenia, ktoré sú súčasťou balenia. 

Veľmi praktické pri umývaní auta sú priehľadný vodný filter, rotačná tryska, tryska s nádobkou na saponát a 90° tryska pre rôzne zákutia vozidla. Po použití umývacej kefy bude vaše auto zbavené všetkých nečistôt.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Prietok 330 l/h
Tlak 110 bar
Výkon 1 300 W
Kód:  BOC801a3
Produktové číslo:  0.600.8A7.602
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18