Obnoviť stránku

BOSCH AHS 50-20 LI 18 V bez aku

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BOSCH AHS 50-20 LI 18 V bez aku

Akumulátorové nožnice na živý plot BOSCH AHS 50-20 LI sú ideálnym nástrojom na precíznu údržbu živých plotov. Vďaka technológii Quick-Cut je práca s nožnicami veľmi rýchla a maximálne účinná. K dispozícii budete mať aj vysoko praktický antiblokovací systém Bosch, ktorý umožní rezanie aj veľmi hrubých konárov bez prerušovania. Pre maximálne čistý rez sú akumulátorové nožnice na živý plot BOSCH AHS 50-20 LI vybavené vysoko kvalitným švajčiarskym nožom. Vďaka ochrane špice lišty je rezanie maximálne bezpečné aj pri práci pozdĺž múrov a v horšie prístupných priestoroch. Maximálnu voľnosť pohybu pri použití nožníc na živý plot BOSCH AHS 50-20 LI zabezpečí 18 V akumulátor Power for ALL, ktorý je možné využiť aj pri práci s ďalším náradím BOSCH. Toto balenie je dodávané bez akumulátora.

Kľúčové vlastnosti nožníc na živý plot BOSCH AHS 50-20, bez akumulátora

  • Vysoko kvalitné švajčiarske čepele umožnia čistý rez
  • Spoľahlivá ochrana čepelí
  • Nožnice na živý plot majú nastaviteľnú prednú rukoväť BOSCH AHS 50-20
  • Nízka hmotnosť kvôli ľahkej manipulácii
  • Špičková technológia Quick-Cut
  • Ergonomická konštrukcia nožníc na živý plot
  • Špeciálne predné zuby na strihanie konárov do priemeru 25 mm
  • Praktický antiblokovací systém
  • Balenie je dodávané bez akumulátora

Systém proti zablokovaniu

Pri práci s akumulátorovými nožnicami na živý plot BOSCH AHS 50-20 LI oceníte špeciálny antiblokovací systém. Ten umožňuje rezanie hrubších konárov v bez prerušovania, takže dosiahnete veľmi rýchle a precízne rezy. Nožnice na živý plot BOSCH AHS 50-20 LI majú ergonomickú konštrukciu, ktorá výrazne uľahčuje prácu a zaručí pohodlné uchopenie aj pri dlhšom používaní.

Výkonný akumulátor Power for ALL

Nožnice na živý plot BOSCH AHS 50-20 LI využívajú 18 V akumulátor Power for ALL, ktorý je možné bez problémov použiť aj s ďalším náradím s podporou systému Power for ALL. Vďaka tomu ho môžete použiť do vŕtačiek, kosačiek, či pil, takže s pomocou jediného akumulátora jednoducho zvládnete dokonalú údržbu záhrady.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ pohonu Akumulátorové
Vlastnosti Pevná rukoväť
Dĺžka lišty 500 mm
Rozostup nožov 20 mm

Akumulátor

Počet akumulátorov bez aku
Napätie akumulátora 18 V

Typ produktu

Typ produktu Zariadenie
Druh akumulátora Li-Ion
Kód:  BOC808m2
Produktové číslo:  0.600.849.F02
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18