Obnoviť stránku

Bosch AdvancedMulti 18 Li (holé náradie)

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bosch AdvancedMulti 18 Li (holé náradie)

Akumulátorová oscilačná brúska Bosch AdvancedMulti 18 je všestranne použiteľné náradie, pomocou ktorého hravo zvládnete všetky vaše projekty v dielni. Vďaka širokej škále voliteľného príslušenstva Starlock aku brúska umožňuje napríklad segmentové rezanie dreva, ponorné rezanie priehlbiny, rezanie kovových trubiek, odstraňovanie škárovacích hmôt, brúsenie, leštenie a podobne. Praktická antivibračná rukoväť dovoľuje presné vedenie náradia a iste oceníte aj elektronickú predvoľbu otáčok, ktorá umožňuje presné nastavenie maximálnej rýchlosti brúsky. Systém Bosch AutoClic potom dovoľuje jednoduchú a rýchlu výmenu príslušenstva počas 3 sekúnd. Problém nie je ani práca v šere – batériová brúska Bosch AdvancedMulti 18 je vybavená 180° LED svetelným pásom, ktorý efektívne osvetľuje pracovný priestor. Dodáva sa bez batérie a nabíjačky.

Kľúčové vlastnosti oscilačnej aku brúsky Bosch AdvancedMulti 18

  • Multifunkčné náradie vhodné na najrôznejšie kutilské projekty v dielni
  • Akumulátorová oscilačná brúska Bosch AdvancedMulti 18 má praktickú antivibračná rukoväť
  • Široká škála voliteľného príslušenstva Starlock
  • Konštantne vysoký výkon aj pri zaťažení vďaka systému Constant Electronic
  • Výkon brúsky môžete prispôsobiť vykonávanej práci
  • Možnosť pripojenia externého vysávača prachu
  • Aku brúska Bosch AdvancedMulti 18 je vybavená štvorstupňovým hĺbkovým dorazom
  • Osvetlenie pracovného priestoru pomocou 180° LED svetelného pásu
  • Rozmery 305 × 62 × 89 mm (D × Š × V)
  • Kmitací uhol vľavo/vpravo 2,8°
  • Voľnobežné otáčky 10 000 – 20 000 otáčok za minútu

  • Akumulátor nie je súčasťou balenia

Robustné a bezpečné pripojenie nástrojov

Robustné pripojenie nástrojov k brúske Bosch AdvancedMulti 18 zabezpečuje rozhranie na príslušenstvo Starlock, prostredníctvom ktorého rýchlo a bezpečne pripojíte celý rad inovatívneho príslušenstva Bosch. To potom výrazne rozširuje možnosti použitia brúsky. Hviezdicová 3D štruktúra zaručuje efektívny prenos výkonu z náradia do nadstavcov, a to bez straty energie. Veľmi rýchlu a jednoduchú výmenu nástrojov potom umožňuje bezkľúčový systém AutoClic, výmena trvá iba 3 sekundy.

Oscilačná brúska Bosch AdvancedMulti 18 využíva akumulátorový systém Power for ALL

Oscilačná brúska Bosch AdvancedMulti 18 patrí do akumulátorovej rodiny POWER FOR ALL od firmy Bosch, takže v prípade potreby možno akumulátor vybrať a vložiť ho do iného kompatibilného prístroja, ktorý práve potrebujete použiť. Pre ešte väčšiu flexibilitu možno batériu používať aj v náradí a strojoch iných partnerov (výrobcov), ktorí používajú systém POWER FOR ALL.

Antivibračná rukoväť a nastavenie otáčok

Vo výbave oscilačnej brúsky Bosch AdvancedMulti 18 nechýba ani antivibračná rukoväť, s ktorou bude vaša práca bezpečnejšia a oveľa pohodlnejšia. S rukoväťou nástroj presne povediete po pracovnej ploche a uľahčí vám vytvorenie väčšieho tlaku. Antivibračnú rukoväť môžete uchytiť z ktorejkoľvek strany brúsky. Poteší vás aj elektronická predvoľba otáčok, ktorá vám ponúkne hneď 3 rýchlosti a možnosť nastavenia hĺbky rezu.


Obsah balenia:

  • Antivibračná rukoväť
  • Trojuholníková brúsna doska 93 mm, AVZ 93 G
  • Sada trojuholníkových brúsnych papierov
  • Štvorstupňový hĺbkový doraz pre segmentové pílové kotúče

Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Zariadenie
Kód:  BOCh0305
Produktové číslo:  0.603.104.020
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13