Obnoviť stránku

BOSCH AdvancedLeafBlower 36 V – 750 (1× 2,0 Ah)

235,90 €

BOSCH AdvancedLeafBlower 36 V – 750 (1× 2,0 Ah)

Záhradný fukár Bosch AdvancedLeafBlower umožňuje pohodlné a rýchle odfukovanie lístia či odstrižkov trávy. Prístroj je malý, ľahký a má ergonomický tvar s vynikajúcou manévrovateľnosťou, takže bez väčšej námahy ľahko odstránite nečistoty, lístie či menšie konáre z vašej záhrady. Vyznačuje sa vysokým výkonom, ktorý zaisťuje bezuhlíkový motor a syneon technológia. Vďaka akumulátorovému pohonu a nízkej hmotnosti je práca s fukárom Bosch AdvancedLeafBlower veľmi komfortná. Poháňaný je akumulátorom 36 V POWER FOR ALL, ktorý využijete aj na ďalšie kompatibilné zariadenia Bosch.

Kľúčové vlastnosti fukára na lístie BOSCH AdvancedLeafBlower

  • Bezuhlíkový motor s dlhou životnosťou a technológiou Syneon poskytuje potrebnú silu
  • Mokré lístie, kúsky trávy a dokonca aj hračky odstráni z tvrdých či trávnatých povrchov počas chvíľky
  • Otočný regulátor rýchlosti zaručuje flexibilitu na každú upratovaciu prácu
  • Záhradný fukár ponúka mocných 780 m3/h na veľké plochy a odolné nečistoty, zatiaľ čo nižšia až stredná rýchlosť zaručuje dobré výsledky s dlhšou dobou chodu a menšou hlučnosťou, k spokojnosti susedov
  • Vysoký výkon ruka v ruke s pohodlím, toto ľahké náradie je dobre vyvážené s minimálnym namáhaním ramien a zápästia
  • Akumulátor 36 V POWER FOR ALL


Akumulátorový systém 36 V Power For All

Výrobky značky Bosch sa radia do systému 36 V Power For All, kde môžete jeden akumulátor použiť na mnoho nástrojov. Ušetríte tak náklady spojené s nákupom ďalších akumulátorov a nabíjačky. Akumulátor je navyše kompatibilný aj s ďalším náradím od partnerov so systémom 36 V Power For All.

Fukár na lístie s technológiou Syneon analyzuje požiadavky na výkon

Fukár na lístie BOSCH AdvancedLeafBlower je vybavený technológiou Syneon, ktorá neustále analyzuje požiadavky na výkon a čerpá z akumulátora iba toľko energie, koľko je potrebnej. Vďaka tomu zaistí optimálny výkon aj pri náročnejšej práci a maximálnu výdrž.

Kvalitný a výkonný Brushless motor

Robustný bezuhlíkový motor ponúka efektívnu výdrž akumulátora na dlhšiu dobu chodu náradia na jedno nabitie. Motor sa pýši dlhou životnosťou, nevzniká totiž toľko trenia a ďalšie kritické opotrebovávanie. Náradie je vďaka Brushless motoru kompaktnejšie, ľahšie aj tenšie. To všetko pri nízkych hladinách hluku a tepla. Už žiadne iskry či zápach spáleniny!

Záhradný fukár má plne variabilné otáčky

Či už záhradný fukár na lístie Bosch AdvancedLeafBlower používate na väčšie alebo menšie nečistoty, vždy si môžete nastaviť otáčky podľa súčasných potrieb. K dispozícii je rozsah výkonu od 100 do 200 km/h.

Vysoko účinný akumulátorový fukár na lístie Bosch

So vstavaným osovým ventilátorom sa veľké záhrady a dvory upracú behom chvíľky. Ventilátor ženie veľký objem vzduchu a zaisťuje odstránenie aj tých najodolnejších nečistôt

Dýzový nadstavec

Nasadenie tvarovaného dýzového nadstavca nie je žiadny problém – stačí ho jednoducho nacvaknúť a otočiť. Následne sa môžete pustiť do veľkého upratovania záhrady.

Stav akumulátora jednoduchým pohľadom

Ukazovateľ úrovne nabitia batérie prehľadne informuje o stave akumulátora aj počas prevádzky. Vždy tak budete mať úplný prehľad.

Aku fukár BOSCH AdvancedLeafBlower na komfortné používanie

Pri aku fukári Bosch vás poteší okrem iného aj veľmi nízka hmotnosť a vynikajúce vyváženie. Vďaka tomu sa vám s ním bude skvele pracovať. Jednoduché ovládanie a kompaktná konštrukcia aj mäkká rukoväť zaistia komfortné použitie.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Prietok vzduchu 1 274,27 m3/h
Pohon Akumulátorový
Hmotnosť 3,5 kg

Funkcie

Funkcie S fúkaním

Typ

Typ Fukár

Typ produktu

Typ produktu Zariadenie

Akumulátor

Kapacita 2 Ah
Napätie 36 V
Aku program Bosch Power4All 36V

Vlastnosti

Rýchlosť fúkania 200 km/h
Akumulátor Áno
Prietok vzduchu 750 CFM
Kód:  BOCh0664
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  0.600.8C6.000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03