Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BOSCH AdvancedAquatak 160

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
369,90 €

BOSCH AdvancedAquatak 160

Vysokotlakový čistič BOSCH AdvancedAquatak 160 ponúka výkonné čistenie pre dokonalé výsledky pri údržbe okolia domu aj ďalších priestorov. K dispozícii je kompaktné štvorvalcové čerpadlo Quad na precíznu a rýchlu prácu v každej situácii. Vysokotlakový čistič BOSCH AdvancedAquatak 160 pracuje s maximálnym tlakom 160 barov a vysokotlaková navíjacia hadica zabezpečí jednoduché a rýchle zostavenie. Vďaka výkonnému 2 600 W motoru a maximálnemu prietoku 570 l/h ponúka čistič širokú škálu využitia. Vysokotlakový čistič BOSCH AdvancedAquatak 160 je vybavený veľkými kolieskami a kovovou teleskopickou rukoväťou kvôli jednoduchej manipulácii.

Kľúčové vlastnosti vysokotlakového čističa BOSCH AdvancedAquatak 160

  • Štvorvalcové čerpadlo Quad
  • Motor vysokotlakového čističa BOSCH AdvancedAquatak 160 s výkonom 2 600 W
  • Vymeniteľné dýzky na precízne upratovanie rôznych povrchov
  • Čistič pracuje s maximálnym prietokom 570 l/h a tlakom 160 barov
  • Praktický vodný filter vysokotlakového čističa BOSCH AdvancedAquatak 160
  • Možnosť samonasávania vody bez tlaku
  • Kolieska a teleskopická rukoväť kvôli ľahkej a rýchlej manipulácii
  • Stojan na odloženie pištole počas používania

Vymeniteľné dýzy vysokotlakového čističa BOSCH AdvancedAquatak 160

Pri práci s vysokotlakovým čističom BOSCH AdvancedAquatak 160 oceníte niekoľko druhov dýz, ktoré je možné použiť v závislosti na konkrétnom materiáli. K dispozícii je napríklad rotačná dýza na kameň, murivo, či záhradný nábytok a tiež variabilná vejárová dýza na odstránenie nečistôt z automobilov, či bicyklov.

Výkonné čerpadlo na efektívne upratovanie

Vysokotlakový čistič BOSCH AdvancedAquatak 160 sa vyznačuje štvorvalcovým čerpadlom Quad, vďaka ktorému bude práca s čističom veľmi efektívna. Jednoduchá a rýchla manipulácia s čističom je zabezpečená praktickými kolesami a teleskopickou kovovou rukoväťou. Vysokotlakový čistič BOSCH AdvancedAquatak 160 disponuje aj držiakom na bezpečné uloženie pištole.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Dĺžka hadice 8 m
Prietok 570 l/h
Tlak 160 bar
Výkon 2 600 W
Typ Prenosné

Výbava

Výbava Navijak, Rotačná dýza
Funkcie So samonasávaním
Motor Asynchrónny
Čerpadlo S kovovým čerpadlom

Pohon

Pohon Elektrický
Kód:  BOC802f
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  0.600.8A7.800
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02