Obnoviť stránku

Bosch Advanced HedgeCut 36V-65-28 (1×2,0 Ah)

287,90 €

Bosch Advanced HedgeCut 36V-65-28 (1×2,0 Ah)

Nenechajte vašu záhradu, aby sa premenila na divokú džungľu. Na jej úpravu použite nožnice na živý plot Bosch Advanced HedgeCut. Vyznačujú sa vysokým výkonom, ktorý zaisťuje bezuhlíkový motor a syneon technológia. Manipuláciu s nožnicami na živý plot Bosch Advanced HedgeCut 36V-65-28 (1× 2,0 Ah) 0.600.84A.300 vám uľahčí ergonomická rukoväť a ich ľahký dizajn. Poradia si bez problémov s vetvami až do priemeru 28 mm. Poháňané sú akumulátorom 36 V POWER FOR ALL, ktorý využijete aj na ďalšie kompatibilné zariadenia Bosch.



Kľúčové vlastnosti nožníc na živý plot Bosch Advanced HedgeCut 36V-65-28 (1× 2,0 Ah) 0.600.84A.300

  • Nožnice na živý plot Bosch Advanced HedgeCut sú vhodné na stredné a väčšie porasty
  • Dĺžka lišty nožníc na živý plot Bosch Advanced HedgeCut je 65 cm
  • O náročnejšie strihanie sa postará 30 mm rozstup zubov
  • Bezuhlíkový motor
  • Ergonomická konštrukcia a nízka hmotnosť
  • Antiblokovací systém patentovaný spoločnosťou Bosch
  • Účinne strihajú aj vetvy hrubé 28 mm
  • Syneon technológia
  • Akumulátor 36 V POWER FOR ALL


Akumulátorový systém 36V Power For All

Výrobky značky Bosch sa radia do systému 36V Power For All, kde môžete jeden akumulátor použiť na mnoho nástrojov. Ušetríte tak náklady spojené s nákupom ďalších akumulátorov a nabíjačky. Akumulátor je navyše kompatibilný aj s ďalším náradím od partnerov so systémom 36V Power For All.

Nožnice na živý plot s technológiou Syneon analyzujú požiadavky na výkon

Nožnice na živý plot Bosch Advanced HedgeCut 36V-65-28 (1× 2,0 Ah) 0.600.84A.300 sú vybavené technológiou Syneon, ktorá neustále analyzuje požiadavky na výkon a čerpá z akumulátora iba toľko energie, koľko je potrebnej. Vďaka tomu zaistí optimálny výkon aj pri náročnejšej práci a maximálnu výdrž.

Kvalitný a výkonný Brushless motor

Robustný bezuhlíkový motor ponúka efektívnu výdrž akumulátora na dlhšiu dobu chodu náradia na jedno nabitie. Motor sa pýši dlhou životnosťou, nevzniká totiž toľko trenia a ďalšie kritické opotrebovávanie. Náradie je vďaka Brushless motoru kompaktnejšie, ľahšie aj tenšie. To všetko pri nízkych hladinách hluku a tepla. Už žiadne iskry či zápach spáleniny!

Stav akumulátora jednoduchým pohľadom

Ukazovateľ úrovne nabitia batérie prehľadne informuje o stave akumulátora aj počas prevádzky. Vždy tak budete mať úplný prehľad.

Pracujte bez prerušovania

Pri rezaní silných vetiev vás nožnice na živý plot Bosch nikdy nesklamú. Majú patentovaný antiblokovací systém Bosch, ktorý sa postará o rýchly výkon bez prerušovania.

Záhradné nožnice na živý plot ponúknu výkonný rez

Záhradné nožnice Bosch Advanced HedgeCut sa môžu pochváliť inovatívnou technológiou, ktorá umožňuje rezanie veľkých vetiev, ktoré sa nezmestia medzi zuby. Hravo si tak poradíte aj s prerastenými porastmi a vaša záhrada bude pekne vyzerať.

Aku nožnice na živý plot Bosch zvládnu pracovať v každej pozícii

Aby ste mohli zvládať viac činnosti s jedným nástrojom, sú aku nožnice na živý plot Bosch Advanced HedgeCut vybavené ergonomickou rukoväťou, ktorá zaisťuje ideálne vyváženie a lepšiu manipuláciu s prístrojom.

Komfortné použitie nožníc Bosch Advanced HedgeCut

U nožníc Bosch vás poteší okrem iného aj veľmi nízka hmotnosť a vynikajúce vyváženie. Vďaka tomu sa vám s nožnicami na živý plot bude skvele pracovať. Jednoduché ovládanie a kompaktná konštrukcia zaistí komfortné použitie.

S Bosch Advanced HedgeCut zvládnete pracovať dlho

Na dlhšie činnosti s nožnicami na živý plot Bosch Advanced HedgeCut vám dobre poslúži ergonomická konštrukcia so skvele vyváženou hmotnosťou. Menej tak budete namáhať hornú polovicu tela a zvládnete pracovať oveľa dlhšiu dobu.

Rukoväť Soft Grip

Rukoväť s mäkkou tlmiacou vložkou zaisťuje pohodlné ovládanie aj pri dlhšom používaní.

Laserovo presné rezy s nožnicami na živý plot

Pri výrobe nožníc Bosch Advanced HedgeCut bolo myslené na dokonale presnú prácu. Nože sú preto rezané laserom a brúsené diamantom, preto výsledok po strihaní živého plotu bude dokonale presný.

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Rezný systém Jednočepeľové
Maximálna dĺžka 700 mm
Maximálny priemer strihu 34 mm

Vlastnosti

Typ pohonu Akumulátorové
Vlastnosti Pevná rukoväť
Dĺžka lišty 700 mm
Rozostup nožov 34 mm

Motor

Výkon 500 W

Akumulátor

Počet akumulátorov 1
Napätie akumulátora 36 V
Kapacita akumulátora 2 Ah
Kód:  BOCh0447
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  0.600.84A.300
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04