Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BOPON rajčiny, uhotky a zelenina 1 kg

3,90 €

BOPON rajčiny, uhotky a zelenina 1 kg

Viaczložkové minerálne hnojivo BOPON zabezpečí komplexnú výživu vašich rastlín. Hnojivo BOPON je špeciálne určené na zeleninu, najmä na všetky druhy paradajok a uhoriek. Optimálny pomer draslíka prispieva k bohatej a zdravej úrode. Hnojivo BOPON na paradajky, uhorky a zeleninu je vhodné na hnojenie rastlín pestovaných v pôde, skleníkoch a fóliovníkoch.

Kľúčové vlastnosti hnojiva BOPON na paradajky, uhorky a zeleninu

  • Špeciálne hnojivo BOPON určené na všetky druhy paradajok, uhoriek a ďalšej zeleniny
  • Obsah draslíka má priaznivý vplyv na bohatú a zdravú úrodu
  • Hnojivo BOPON na paradajky, uhorky a zeleninu je vhodné na hnojenie rastlín pestovaných v pôde, skleníkoch a fóliovníkoch

Hmotnosť:
1 kg
Použitie:
Hnojivo BOPON sa rovnomerne rozsype okolo rastliny a premieša s vrchnou časťou pôdy. Hnojenie sa vykonáva počas celého vegetačného obdobia každé 3 týždne. Dávkujte 25 – 45 g na m².

Zloženie

NPK (Ca, Mg, S) 5+5+15 (2+3+15) s bórom 0,1% (B)

Parametre a špecifikácia

Zloženie

Zloženie viaczložkové, Minerálny

Určenie

Určenie paradajka a paprika, Zelenina, Uhorky

Vlastnosti

Aplikácia Počas vegetácie
Hmotnosť 1 kg
Vlastnosti Granule
Kód:  MAHL251
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  140510

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08