Obnoviť stránku

BISON VINYL PLASTIC 25 ml + záplata

4,6 10 hodnotení
Cenová bomba
4,60 € Ušetríte 2,20 €

BISON VINYL PLASTIC 25 ml + záplata

Polyuretánové lepidlo BISON VINYL PLASTIC 25 ml je pevné a odolné. Lepidlo na opravy mäkčených plastov BISON VINYL PLASTIC je možné použiť aj pri práci pod vodou. Lepí výrobky z mäkčeného PVC ako sú nafukovacie lode, postele, bazéniky, plášte do dažďa z PVC, stanové tkaniny, fólie alebo závesy do kúpeľní. Skvelé tiež na umelú kožu. K lepidlu BISON VINYL PLASTIC 25 ml je priložená záplata. Odolné voči teplotám od -15 °C do +70 °C.

Kľúčové vlastnosti lepidla na mäkčené plasty BISON VINYL PLASTIC so záplatou, 25 ml

  • Pevné lepidlo BISON VINYL PLASTIC je určené predovšetkým na mäkké PVC a umelú kožu
  • Silné kvalitné lepidlo sa dodáva so záplatou
  • BISON VINYL PLASTIC je vhodné aj na lepenie vo vode
  • Odoláva teplotám od -15 do +70 °C

Jednoduchý pracovný postup

Lepidlo BISON VINYL PLASTIC používajte pri teplotách vyšších ako 10 °C. Priloženú záplatu nožnicami upravte do požadovaného tvaru, najlepšie na kolieska s priemerom 1 až 2 cm väčším než je otvor, ktorý potrebujete zalepiť. Naneste na oba povrchy tenkú vrstvu BISON VINYL PLASTIC, počkajte 5 až 10 minút a obe časti k sebe stlačte. Pri práci pod vodou nečakajte a oba povrchy k sebe zlepte ihneď po nanesení lepidla. Ak budete opravovať nafukovacie gumové predmety, naplňte ich vzduchom až po šiestich hodinách od zalepenia. Nežiaduce kvapky lepidla ihneď odstráňte acetónom. Uchovávajte na suchom a chladnom mieste.

Objem:
25 ml

Tepelná odolnosť:
-15 °C do + 70 °C


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Objem 25 ml
Použitie Plast
Typ Sekundové
Typ spoja Pevný
Kód:  TRADlep028
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4007

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07