Obnoviť stránku

BISON MONTAGEKIT UNIVERSAL 200 g

4,8 5 hodnotení
4,09 €

BISON MONTAGEKIT UNIVERSAL 200 g

Vysoko odolné montážne lepidlo BISON MONTAGEKIT UNIVERSAL s hmotnosťou 200 g je ideálne do interiérov. Lepidlo vyniká vysokou konečnou priľnavosťou a odolnosťou voči teplotám od 5 do 40 °C. Je určené na spájanie všetkých druhov materiálov, predovšetkým potom savých. Lepidlo vytvára pevný typ spoja a je bez rozpúšťadiel. Veľmi jednoducho sa aplikuje a dokáže vyplňovať škáry.

Kľúčové vlastnosti lepidla BISON MONTAGEKIT UNIVERSAL 200 g

  • Montážne lepidlo BISON MONTAGEKIT UNIVERSAL pre pevný typ spoja
  • Možnosť použitia na takmer všetky druhy materiálov
  • Bez rozpúšťadiel
  • Jednoduchá aplikácia a rýchly nástup účinku
  • Vysoká konečná priľnavosť

Hmotnosť:
200 g

Návod na použitie:
Povrchy musia byť čisté, suché a bez prachu a mastnoty. Nanášajte bodovo alebo hada (každých 20 – 40 cm), vždy v rohoch a pozdĺž okrajov. Priložte objekt na povrch a pevne pritlačte alebo priklepnite. V prípade potreby zaistite. Zaťažovať je možné po 24 hodinách.
Jeden z lepených povrchov musí byť porézny – savý. Udržujte tesne uzatvorené, na suchom, chladnom a nemrznúcom mieste. Nevhodné pre PE, PP a tam, kde je stála vlhkosť.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Objem 200 ml
Použitie Drevo, Kov, Kameň
Typ Montážne
Typ spoja Pevný
Kód:  TRADlep018
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  29327

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13