Obnoviť stránku

BISON KIT GÉL 55 ml

4,0 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
3,19 €

BISON KIT GÉL 55 ml

Vysoko odolné lepidlo BISON KIT GEL s objemom 55 ml je ideálne na použitie v interiéri. Lepidlo vyniká veľkou pevnosťou a odolnosťou voči teplotám od -15 do 70 °C. Je určené na spájanie všetkých druhov materiálov, vrátane savých i nesavých. Lepidlo vytvára pružný typ spoja a veľmi jednoducho sa aplikuje.

Kľúčové vlastnosti lepidla BISON KIT GEL 55 ml

  • Kontaktné lepidlo BISON KIT GEL je vhodné na pružný typ spoja
  • Možnosť použitia na všetky druhy materiálov
  • Jednoduchá aplikácia a rýchly nástup účinku
  • Vysoká tepelná odolnosť

Objem:
55 ml

Návod na použitie:
Lepené časti musia byť čisté, suché a odmastené. MOKRÉ LEPENIE: Pokiaľ je minimálne jeden povrch porézny, stačí lepidlo naniesť na jeden povrch, materiály spojiť a zafixovať do vytvrdnutia lepidla – 24 hodín. KONTAKTNÉ LEPENIE: Ak sú oba lepené materiály neporézne, lepidlo naneste na obe plochy lepeného materiálu. Nechajte 10 až 25 minút zaschnúť. Všetko rozpúšťadlo musí byť odparené. Mokré škvrny okamžite odstráňte acetónom.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Objem 55 ml
Použitie Univerzálne
Typ Kontaktné
Typ spoja Pružný
Kód:  TRADlep055
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  35806

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16