Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

BISON ENAMEL FIX 20 ml – studený smalt

4,3 10 hodnotení
9,29 €

BISON ENAMEL FIX 20 ml – studený smalt

Univerzálny prípravok BISON ENAMEL FIX s objemom 20 ml je ideálny na opravy smaltu. Príde vhod pri oprave vane, umývadla, práčky či chladničky. Tento studený smalt vyniká svojou vysokou tepelnou odolnosťou a odolá aj horúcej vode až do 80 °C. Tento prípravok v bielej farbe je vo veľmi praktickom balení na jednoduchú aplikáciu, v uzáveru fľaštičky je totiž zabudovaný aplikačný štetec.

Kľúčové vlastnosti prípravku BISON ENAMEL FIX studený smalt, 20 ml

  • Univerzálny prípravok BISON ENAMEL FIX na opravu vane, umývadla, práčky, chladničky či sprchovacieho kúta
  • Vysoká tepelná odolnosť a jednoduchá aplikácia
  • Vrátane zabudovaného štetca
  • Studený smalt v bielej farbe

Objem:
20 ml

Tepelná odolnosť:
-20 °C do 80 °C

Návod na použitie:
Opravované plochy musia byť čisté, suché, odmastené a zbavené hrdze. Prípravok naneste štetčekom na opravované miesto a nechajte 24 hodín zaschnúť, v prípade potreby je možné znova opakovať. Väčšie a hlbšie poškodenia opravujte minimálne na 3-krát. Docielite tým väčšiu kvalitu a estetičnosť opraveného miesta. Nepoužívať pri teplotách pod 10 °C.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Objem 20 ml
Typ Špeciálne
Typ spoja Pevný
Kód:  TRADlep029
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4069

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11