Obnoviť stránku

BESTWAY Lay-Z-Spa Miami AirJet 1,80 m × 66 cm

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

BESTWAY Lay-Z-Spa Miami AirJet 1,80 m × 66 cm

Vírivka BESTWAY Lay-Z-Spa Miami AirJet je ideálnym spôsobom odpočinku a relaxácie. Kruhová nafukovacia vírivka je určená na celoročné využitie, či už ju umiestnite do interiéru vášho domu, na záhradu či terasu. Vyniká veľmi jednoduchým sprevádzkovaním. Pomocou hlavnej ovládacej jednotky ju jednoducho nafúknete, napustíte vodou a môžete si začať užívať prúdenie bubliniek. Hlavná ovládacia jednotka rovnako zaisťuje výkonnú kartušovú filtráciu aj prietokový digitálne nastaviteľný ohrev vody do teploty 40 °C. Vďaka tomu si môžete teplotu vody zvoliť presne podľa vašej potreby, na príjemný či horúci kúpeľ. Teplotu je možné pritom navyšovať o 1,5 °C za hodinu. Vírivku môžu pohodlne používať 4 dospelé osoby naraz, je teda vhodná aj pre rodiny s deťmi. Užívajte si chvíle relaxácie a príjemnej perličkovej masáže vďaka BESTWAY Lay-Z-Spa Miami AirJet.

Kľúčové vlastnosti vírivky BESTWAY Lay-Z-Spa Miami AirJet 1,80 m × 66 cm

  • Nafukovacia vírivka
  • Vhodná na celoročné využitie
  • Komfortné používanie 4 dospelými osobami naraz
  • Veľmi jednoduché sprevádzkovanie pomocou nafúknutia
  • Ohrev nastaviteľný do teploty 40 °C
  • S výhrevnosťou 1,5 °C za hodinu
  • Vírivka BESTWAY s priemerom 1,8 m
  • Farebné vyhotovenie: tmavomodré

Dokonalý spôsob relaxácie

Vírivka BESTWAY je opatrená 81 vzduchovými tryskami, ktoré sa postarajú o perfektnú perličkovú masáž. Tá má veľmi blahodárne účinky na celé telo, vrátane pohybového aparátu, pokožky a je vynikajúca pre celkové psychické uvoľnenie. Vírivka je vybavená dvoma rukoväťami, ktoré slúžia na jej komfortné prenášanie vo vypustenom stave. Mäkká izolovaná podlaha vírivky je vybavená vypúšťacím ventilom a vonkajšie steny sú vyrobené z vysoko pevného a odolného materiálu TriTech. Výkonný filtračný systém pritom zabezpečí jej precízny chod. BESTWAY Lay-Z-Spa Miami AirJet je jednoducho skvelou voľbou pre chvíle odpočinku a uvoľnenia celého tela.

Objem:
669 l

Priemer:
1,8 m


Parametre a špecifikácia

Rozmery

Priemer 1,8 m
Dĺžka 1,8 m
Šírka 1,8 m

Filtrácia

Filtrácia v balení Kartušová filtrácia

Objem

Objem 800 l

Typ

Typ Nafukovací

Dizajn

Tvar Kruh

Výbava

Výbava Krycia plachta
Kód:  BEWAY01h8
Produktové číslo:  60001
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14