Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Bellatrix Emporia 2

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Bellatrix Emporia 2

Doprajte si maximálnu relaxáciu a uvoľnenie v infrasaune Bellatrix Emporia 2 pre dve osoby. Už po pár minútach strávených v saune dokonale prehrejete celé svoje telo a oddýchnete si po náročnom dni. Príjemnú atmosféru pri saunovaní dokreslí LED svetelná terapia a kvalitný audiosystém. Vaše dokonalé prehriatie zabezpečia chrbtové, bočné, holenné, lýtkové a navyše aj podlahové vykurovacie panely. Materiál z kanadského jedľovca a skryté spoje stien urobia zo sauny ozdobu každej miestnosti. Infrasaunu je možné inštalovať v podstate kamkoľvek, kde to priestor dovolí. Na prevádzku stačí elektrická zásuvka na 220 V a 16 A istenie.

Kľúčové vlastnosti infrasauny Bellatrix Emporia 2 pre dve osoby

  • 7 + 1 karbónových vykurovacích panelov na rovnomerné prehriatie celého tela
  • Zabudovaný ionizátor kyslíka pre čistý vzduch vo vnútri sauny
  • Panel s RGB LED diódami so siedmimi voliteľnými farebnými odtieňmi
  • Audiopanel s možnosťou prehrávania FM rádia, USB a SD card slot alebo pripojenie cez bluetooth
  • Lampička na čítanie vo vnútri sauny
  • Polička na nápoje, uteráky a držiak na noviny
  • Sauna vyrobená z kanadského jedľovca

Majte všetko pod kontrolou

Sauna obsahuje moderný kontrolný panel, vďaka ktorému ovládate všetky funkcie sauny. Na displeji sa vždy zobrazuje čas saunovania a nastavená, aj aktuálna teplota. Ďalej si môžete navoliť druh osvetlenia, či už ide o osvetlenie na čítanie alebo špeciálnu funkciu svetelnej terapie. V rámci svetelnej terapie máte na výber zo siedmich farebných odtieňov, ktoré prostredníctvom RGB LED diód presvetlia saunu presne podľa vašej voľby. Príjemným prvkom je aj audiopanel s LCD displejom s možnosťou FM rádia, USB a SD card slotu alebo možnosťou synchronizácie s iným zariadením cez bluetooth.

Zhlboka sa nadýchnite

Aby bol zážitok z pobytu v saune dokonalý, je sauna Bellatrix Emporia 2 vybavená ionizátorom kyslíka. Tento malý nenápadný prístroj obohacuje vzduch v saune záporne nabitými iónmi a navyše ho zbavuje prachu a nečistôt. Takto prečistený vzduch sa potom podobá na vzduch v horách alebo pri mori. Najmä ľudia s alergiami či sennou nádchou sa budú môcť zhlboka nadýchnuť a užívať si tento vzduch bez nečistôt, peľov alebo dymu. 

Parametre a špecifikácia

Počet osôb

Počet osôb 2

Typ ohrievača

Typ ohrievača Karbónový

Príkon

Príkon 1 900 W

Balenie

Hĺbka 105 cm
Hmotnosť 125 kg
Šírka 120 cm
Výška 190 cm

Funkcie

Funkcie Rádio, Ionizátor, Vnútorné osvetlenie, Teplotný senzor, Konektor na MP3, LED osvetlenie, Strešná ventilácia
Kód:  GOA0045
Produktové číslo:  KD-5002HT
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03