Obnoviť stránku

Belatrix AS135

28,42 €

Belatrix AS135

Určite poznáte ten pocit, keď sa vyvaľujete vo vírivke a zrazu vás pochytí chuť na sladké alebo potreba sa niečoho napiť. Vy sa potom musíte nedobrovoľne vzdať relaxu, pretože jedlo je od vírivky na míle vzdialené. Obstarajte si neskutočne výhodnú pomôcku. Plávajúci držiak Belatrix AS135 na nápoje a občerstvenie vám ušetrí zbytočné vstávanie a urobí z kúpeľa s priateľmi alebo partnerom nezabudnuteľnú párty.

Kľúčové vlastnosti plávajúceho držiaka Belatrix AS135

  • Plávajúci držiak Belatrix AS135
  • Skvelá pomoc pri relaxačnom kúpeli či párty vo vírivke
  • Ušetrí vám zbytočné vychádzanie z vody
  • Pojme všetko potrebné jedlo aj pitie

Perfektný pomocník na párty vo vode

S nafukovacím držiakom Belatrix AS135, ktorý je určený najmä pre mobilné vírivky získate plávajúci bar. Ten ponúkne dostatok priestoru na uskladnenie všetkého potrebného a ušetrí vám počas párty nechcené opúšťanie vírivky. Neváhajte a určite budete spokojní.

Kód:  GOA0015
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  AS135
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18