Obnoviť stránku

Bébé-Jou Pure Cotton Green

40,90 €

Bébé-Jou Pure Cotton Green

Hľadáte pre svoje dieťa oblečenie, ktoré mu bude poskytovať maximálny komfort? Chlapčenský župan Bébé-jou príjemne zahalí telo po každodennej sprche alebo horúcom kúpeli a vášmu dieťaťu bude teplo. Spája pohodlie a elegantný štýl. Vďaka tomu sa stane nevyhnutnou súčasťou každodenného outfitu, či už počas chladných rán, alebo dlhých večerov. Rozhodne tiež príde vhod deťom pri častých návštevách bazénov, vodných atrakcií či pri relaxácii pri vode. Vďaka zavinovaciemu zapínaniu sa dá župan prispôsobiť každej postave. Jeho kapucňa zabezpečí ochranu hlavy pred zimou a umožní rýchlejšie vysušenie vlasov.

Hlavné prednosti županu Bébé-Jou Pure Cotton Green

  • Župan chlapčenský Bébé-jou poskytuje mäkké a teplé pohodlie po sprchovaní alebo kúpaní
  • Veľkosť je 0–3 roky
  • Zavinovacie zapínanie pekne sedí na každú postavu
  • Vybavený praktickou kapucňou
  • Materiálom použitým na výrobu županu Bébé-jou je bavlna
  • Župan je mäkký, hebký a perfektne saje
  • Príjemné vyhotovenie umocňuje zelená farba

Detský župan Bébé-jou poskytne dokonalé pohodlie

Župan môže byť druh vrchného domáceho oblečenia dopĺňajúceho pyžamo. Materiálom použitým na výrobu županu Bébé-jou je bavlna. Pocit sucha na pokožke po kúpeli zabezpečí práve bavlna, ktorá vie skvelo odvádzať vlhkosť. Župan sa vyznačuje typickými vlastnosťami, ako sú mäkkosť, hebkosť, dokonalá savosť a rýchle schnutie. Elegantné vyhotovenie županu dopĺňa zelená farba. Župan Bébé-jou si získa srdce vášho dieťaťa a poskytne mu komfort, ktorý si rozhodne zaslúži.

Veľkosť županu:

0–3 roky

Obsah balenia:

župan

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Určenie Chlapčenské
Veľkosť 0–3 roky
Zapínanie Zavinovací
Materiál Bavlna
kapucňa S kapucňou
Farba Zelená

Obsah balenia

Obsah balenia Župan
Kód:  HRAls4841
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8714929001438

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18