Obnoviť stránku

Bavlnené obliečky

Dosiahnuť kvalitný spánok vám zaručene pomôžu kvalitné bavlnené obliečky. Bavlna je prírodný materiál, ktorý je priedušný a veľmi príjemný na dotyk. Predsa len, nie nadarmo sa dobrý spánok prirovnáva k spaniu v bavlnke. Poďte sa pozrieť na všetky výhody, ktoré bavlnené obliečky ponúkajú a rovno si jedny z nich aj vyberte na svoju posteľ.

Pokračovať
Spresniť parametre
390 položiek

Bavlnené obliečky

Bavlnené obliečky sú vyrobené z prírodného materiálu, ktorý je mäkký, priedušný a dobre absorbuje vlhkosť. Sú vhodné pre všetky typy pokožky, vrátane tej citlivej. Bavlnené posteľné obliečky sú zvyčajne vyrobené z 100% bavlny, ale môžu byť aj zmesou iných materiálov, ako je napríklad polyester alebo viskóza.

Ako vyberať bavlnené obliečky

Ak vyberáte bavlnené obliečky, je dôležité zvážiť nasledujúce faktory:

  • Veľkosť postele a prikrývky: Pri výbere je dôležité zvážiť veľkosť vašej postele a prikrývku, na ktorú plánujete kúpiť posteľné obliečky. Bavlnené sa predávajú v rôznych veľkostiach, ktoré sú označené práve podľa toho.
  • Farba a vzor: Farba a vzor posteľných obliečok sú dôležitými faktormi, ktoré ovplyvňujú celkový vzhľad vašej spálne. Vyberte si farbu a vzor, ktoré sa vám páčia a ktoré ladia s dekorom vašej spálne.
  • Kvalita: Kvalita je dôležitým faktorom, ktorý ovplyvňuje životnosť obliečky. Bavlnené posteľné obliečky by mali byť z kvalitnej bavlny – bude tak zabezpečená ich dlhá životnosť.

Ak máte doma futbalového fanúšika, máme pre vás tip – bavlnené obliečky futbalovej tematiky. Sú dostupné v rôznych dizajnoch, môžu obsahovať logo, názov obľúbeného futbalového klubu či portrét obľúbeného hráča.

Bavlnené obliečky v súprave

Bavlnené obliečky – 4 dielne sú ideálnym riešením pre každého, kto chce mať svoju posteľ dokonale zladenú. Súprava zvyčajne obsahuje dve obliečky na prikrývku a dve obliečky na vankúše. 

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18