Obnoviť stránku

Asist AE7S95DN

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Asist AE7S95DN

Vybavte vašu dielňu praktickou striekacou pištoľou AE7S95DN od obľúbenej a rokmi preverenej spoločnosti Asist. Táto striekacia maliarska pištoľ sa pre svoje perfektné vybavenie a funkciu stane skvelým pomocníkom pre vymaľovanie stien a ďalších povrchov určených na maľovanie. Vybavená je regulátorom, ktorý kontroluje tlak vzduchu, čo umožňuje materiálu atomizovaný nástrek pištoľou s dokonalým krytím. Vďaka tomu dochádza k vyššiemu podielu farby na povrchu so zníženým prestrekom a znižuje sa tak spotreba materiálu. Elektrický kábel s dĺžkou 1,8 metra umožňuje ľahkú manipuláciu s pištoľou.

Kľúčové vlastnosti el. striekacej pištole Asist AE7S95DN

  • Elektrická striekacia pištoľ s reguláciou tvaru prúdu a množstva farby
  • Nádržka na farbu má obsah 800 ml
  • Vhodné na vodou aj riedidlom riediteľné farby
  • Mäkčené držadlo soft grip
  • 1,8 m dlhá ohybná hadica

Skvelá pomocníčka nesie označenie AE7S95DN

Pištoľ Asist AE7S95DN je vybavená nádržkou s objemom 0,8 litra. V balení nájdete striekaciu pištoľ, nádobku na meranie viskozity a dve trysky s priemerom 1,8 a 2,6 mm. Používateľov určite poteší prítomnosť mäkčeného držadla soft grip, s ktorým sa vám bude pištoľ v ruke pohodlne držať aj po dlhšom čase. Poteší aj celkové kvalitné spracovanie a dostatočný výkon 950 W.

Súčasť balenia je

  • 1× nádobka na meranie viskozity
  • 1× 1,8 mm dýza
  • 1× 2,6 mm dýza
 
Kód:  BOM063t
Produktové číslo:  AE7S95DN

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13