Obnoviť stránku

ARDES S 11A

3,7 7 hodnotení
33,77 €

ARDES S 11A

Azda každý nám dá za pravdu, že otvoriť okno počas horúceho letného večera je skôr zárukou bezsennej noci ako príjemného vyvetrania miestnosti. Nehovoriac o stretnutiach v záhrade, záhradnej reštaurácii, či vonkajšom bare. To všetko kvôli okolitej hávedi, ktorá hryzie, štípe a bzučí okolo našich uší. Ak už máte tohoto nepríjemného obťažovania dosť, určite oceníte praktický lapač hmyzu značky Ardes.

Lapač vábí hmyz prostredníctvom speciálnej aktinickej 11 W žiarivky, a to až z priestoru 90 m2. Hmyz je pri prelete mriežkou s vysokým napätím usmrtený a padá do zbernej tácky. Skvelou správou je, že na fungovanie nie je využívaný dym či chemické prostriedky, ktoré by mohli škodiť ľudskému zdraviu. Nechýba ani zabezpečenie proti nechcenému dotyku mriežky s vonkajšou klietkou, retiazka na zavesenie na stenu a praktická rukoväť na jednoduché prenášanie. Lapač hmyzu Ardes je ideálny na umiestnenie vo vstupných priestoroch, alebo pri oknách.

Hlavné prednosti

  • Zbaví vás všetkého poletujúceho hmyzu v priestore až 90 m2
  • Aktinická 11 W žiarivka s ultrafialovým žiarením
  • Vonkajšia ochranná mriežka
  • Tichý chod
  • Ekologický – nevyužíva žiadne chemické látky

Doplňujúce informácie:

Maximálny príkon 11 W, 230 V
Umiestnenie vhodné v obytných priestoroch, reštauráciách, baroch a podobne

Rozmery:
140 × 335 × 98 mm


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Max. dosah 90 m2
Hmotnosť 2 200 g
Príkon 11 W
Kód:  EPV1110e
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  AR6S11A

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06