Obnoviť stránku

Aquamar Štartovacia súprava Spa chlór

1,0 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
15,90 €

Aquamar Štartovacia súprava Spa chlór

Snažíte sa vodu v bazéne udržiavať stále čistú? Chémia do bazéna Marimex sa vám potom určite osvedčí. Vyrába sa v podobe granulátu v balení s hmotnosťou 2 kg. Z toho hmotnosť jednej tablety je asi 20 g. Tento variant bazénovej chémie si poradí s dezinfekciou vody, teda sa zbavíte zásadného množstva škodlivých baktérií. Tento prípravok tiež postačí na reguláciu pH. To by sa malo pohybovať v rozmedzí od 7,2 do 7,8, čo takmer zodpovedá neutrálnemu pH. Pri iných hodnotách môžete pozorovať zakalenie vody či dokonca poškodenie materiálu bazéna. Tento prípravok slúži ako prevencia pred množením rias a siníc.

Zásadné funkcie bazénovej chémie Aquamar Štartovacia súprava Spa chlór

  • Bazénová chémia Marimex vám pomôže udržať bazén v čo najlepšej forme
  • Prípravok je pripravený ako granule
  • Hmotnosť balenia je 2 kg
  • Je možné ju použiť ako dezinfekciu
  • Má schopnosť regulácie pH
  • Účinný prostředek proti řasám
  • Bazénová chémia Marimex príde vhod pre vírivky

Zloženie

Obsahuje obsahuje trichlórizokyanurovú (symklosen), indexové číslo: 613-031-00-5. NEBEZPEČENSTVO. Uvoľňuje toxický plyn pri styku s kyselinami. Pozor! Nepoužívajte spoločne s inými výrobkami. Môže uvoľňovať nebezpečné plyny (chlór). Môže zosilniť požiar; oxidant. Zdraviu škodlivé pri požití. Spôsobuje vážne podráždenie očí. Môže spôsobiť podráždenie dýchacích ciest. Veľmi toxický pre vodné organizmy, s dlhodobými účinkami.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Funkcie Dezinfekcia, Regulácia pH, Proti riasam
Vhodný pre Vírivky
Hmotnosť 2 kg

Forma a druh

Forma Granulát, Tekutá

Rozmery

Veľkosť tabliet minitablety (á 20 g)
Kód:  MRMV18147
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  11313122
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13