Obnoviť stránku

AlzaTools PRO CBRH20V Brushless BatteryONE 20V

4,4 6 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Super cena
114,90 €

AlzaTools PRO CBRH20V Brushless BatteryONE 20V

AlzaTools

Profi vŕtacie kladivo s hĺbkovým dorazom a funkciou Vario Lock

Akumulátorové vŕtacie kladivo AlzaTools PRO CBRH20V Brushless BatteryONE 20 V so systémom Vario Lock predstavuje perfektnú voľbu pre každého profesionála požadujúceho od svojho náradia vysoký výkon, spoľahlivosť a špičkovú výbavu v podobe praktických funkcií a doplnkov. Vŕtacie kladivo vám skvele padne do ruky vďaka perfektne premyslenej ergonómii, prekvapí kvalitou materiálov a poteší profesionálnym spracovaním, vrátane úsporného, a napriek tomu mimoriadne silného bezuhlíkového motora s dlhou životnosťou. Spĺňa všetky najnovšie štandardy bezpečnosti a práca s ním je skrátka radosť - pohodlná, jednoduchá a efektívna. Navyše je súčasťou uceleného radu nástrojov BatteryONE 20 V, ktorým dodávajú šťavu naše batérie s pokročilou technológiou a prémiovými Li-Ion článkami bez pamäťového efektu. A to najlepšie na koniec. Na vŕtacie kladivo AlzaTools PRO CBRH20V Brushless BatteryONE 20 V dostanete záruku rovno na 5 rokov a možnosť vrátenia tovaru do 90 dní bez udania dôvodu, a to dokonca aj pokiaľ nakupujete na IČ – s AlzaTools nakupujete úplne bez rizík.

AlzaTools PRE CBRH20V Brushless BatteryONE 20V
AlzaTools PRE CBRH20V Brushless BatteryONE 20V

Záruka 5 rokov

Na produkt sa vzťahuje predĺžená 5-ročná záruka aj pre podnikateľov

AlzaTools PRE CBRH20V Brushless BatteryONE 20V

90 dní na vrátenie

Ak nebudete spokojní, môžete výrobok do 90 dní vrátiť


AlzaTools PRE CBRH20V Brushless BatteryONE 20V

Overený systém SDS Plus a rýchle prepínanie medzi funkciami

Špičkový bezuhlíkový motor v kombinácii s príklepom so silou 2,2 J a frekvenciou 4 500 bpm predurčuje vŕtacie kladivo AlzaTools PRO CBRH20V Brushless BatteryONE 20 V na náročné nasadenie nielen pri vŕtaní do betónu, ocele, dreva, muriva, ale aj sekaní a demolácii. Vďaka otočnému gombíku môžete plynule prechádzať medzi vŕtaním, vŕtaním s príklepom a sekaním. Pri sekaní oceníte funkciu Vario Lock, ktorá umožňuje uzamknutie sekáčika v rôznych polohách – týmto spôsobom je možné pre každú aplikáciu nastaviť optimálnu pracovnú polohu.

AlzaTools PRE CBRH20V Brushless BatteryONE 20V

Inteligentné vymoženosti a skvelá ergonómia pre maximálne pohodlnú prácu

O kompatibilitu vašich existujúcich vrtákov tiež nemusíte mať strach, uchytíte ich rovnako ľahko ako do väčšiny vŕtacích kladív, a to pomocou spoľahlivého a rokmi overeného upínacieho systému SDS Plus.Pri vŕtaní viacerých dier s rovnakou hĺbkou vám príde vhod dodávaný hĺbkový doraz so škálovaním. Ergonomická pogumovaná rukoväť či ovládacie prvky v dosahu prstov zaisťujú, že práca s vŕtacím kladivom AlzaTools PRO CBRH20V Brushless BatteryONE 20 V bude skutočne pohodlná.

AlzaTools PRE CBRH20V Brushless BatteryONE 20V

Dodávané v praktickom plastovom kufríku

Aby ste sa mohli do sekania alebo vŕtania poriadne oprieť, je súčasťou balenia nastaviteľná bočná rukoväť umožňujúca maximálny prenos sily. Prácu spríjemňuje aj LED pracovné svetlo pre perfektné osvetlenie oblasti vŕtania alebo sekania. Vŕtacie kladivo AlzaTools PRO CBRH20V Brushless BatteryONE 20 V je dodávané v plastovom prepravnom kufríku - všetko tak budete mať prehľadne uložené na jednom mieste a vždy po ruke. Do kufríka uložíte okrem vŕtacieho kladiva s bočnou rukoväťou a hĺbkovým dorazom aj nabíjačku (3,5 A) či dva akumulátory (4 Ah), ktoré sa predávajú zvlášť. 

AlzaTools PRE CBRH20V Brushless BatteryONE 20V

Zvoľte si akumulátor podľa svojich potrieb a objavte výhody systému BatteryONE 20 V

Vŕtacie kladivo AlzaTools PRO CBRH20V Brushless BatteryONE 20 V je dodávané bez batérie a nabíjačky. Dokupujú sa totiž samostatne, čo so sebou prináša aj jednu veľkú výhodu. Podľa svojich požiadaviek a predpokladanej náročnosti prác si môžete z našej ponuky vybrať 20 V akumulátory s kapacitou 2 Ah (20LBP20V), 4 Ah (40LBP20V) alebo 6 Ah (60LBP20V). Ako skutoční profesionáli určite siahnete po 4 Ah akumulátore, ktorý je ako stvorený pre náročné nasadenie. Batéria s nižšou kapacitou potom môže slúžiť ako náhrada. Výhodou tohto riešenia je, že stačí zaobstarať jeden akumulátor a ten potom je možné okrem vŕtacieho kladiva využívať vo všetkom kompatibilnom ručnom a záhradnom náradí AlzaTools BatteryONE 20 V, ako je vŕtačka, okružná píla, uhlová brúska, fukár na lístie, nožnice na plot a ďalšie desiatky prístrojov . 

AlzaTools PRE CBRH20V Brushless BatteryONE 20V

S predĺženou 5-ročnou zárukou môžete byť v kľude

Spokojnosť zákazníkov staviame na prvé miesto, a preto vám chceme ponúknuť aj niečo navyše. Keďže si za kvalitou výrobkov našej značky AlzaTools maximálne stojíme, poskytujeme na vŕtacie kladivo AlzaTools PRO CBRH20V Brushless BatteryONE 20 V predĺženú záruku na 5 rokov, ktorú dávame úplne všetkým - aj podnikateľom. Túto nadštandardnú záruku získavate automaticky a bez nutnosti registrácie!

AlzaTools PRE CBRH20V Brushless BatteryONE 20V

Detailná špecifikácia akumulátorového vŕtacieho kladiva AlzaTools PRO CBRH20V Brushless BatteryONE 20 V

Kompatibilný s batériami systému AlzaTools BatteryONE 20 V

Profesionálny bezuhlíkový motor s vysokým výkonom, nízkou spotrebou a dlhou životnosťou

Upínací systém SDS Plus

Nastaviteľné funkcie – vŕtanie, vŕtanie s príklepom a sekanie

Systém Vario Lock umožňuje upnutie sekáča v rôznych polohách

Max. otáčky: 1 420 rpm

Výkon príklepu: 2,2 J

Frekvencia príklepu: 4 500 bpm

Obojsmerný chod (ľavotočivý/pravotočivý)

Ergonomická pogumovaná rukoväť a bočná rukoväť

AlzaTools PRO CBHD20V Brushless BatteryONE 20 V je vybavená LED pracovným svetlom

Max. priemer otvoru: 28 mm (drevo), 13 mm (oceľ), 22 mm (betón)

V balení: vŕtacie kladivo, kufor, bočná rukoväť, hĺbkový doraz a manuál

Kufrík pojme akuvŕtačku, príslušenstvo, 3,5 A nabíjačku a dva 4 Ah akumulátory

Rozmery: 23,9 × 6,6 × 25,8 cm

Hmotnosť: 2,3 kg

Orientačná výdrž batérií (vŕtanie bez príklepu/s príklepom): 
2 Ah: až 30/17 minút 
4 Ah: až 60/34 minút
6 Ah: až 90/51 minút

Batéria ani nabíjačka nie sú súčasťou balenia

Rodina produktov AlzaTools BatteryONE 20 V

S akumulátorovým náradím AlzaTools BatteryONE 20 V sa nemusíte obmedzovať prístupom k elektrickej sieti a vďaka batériám s voliteľnou kapacitou bude práca s náradím vždy maximálne pohodlná a efektívna. Príjemným benefitom je skutočnosť, že jeden akumulátor môžete používať vo viacerých prístrojoch. S AlzaTools BatteryONE 20 V si kompletne vybavíte nielen dielňu, ale aj záhradu všetkým potrebným – od vŕtačky, uhlovej brúsky až po motorovú pílu, nožnice na plot a ďalšie náradie. Pri jednotlivých produktoch hľadíme na kvalitné spracovanie, solídny výkon a v neposlednom rade aj na používateľský komfort.


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Vŕtacie
Príklep Pneumatický
Napájanie Aku

Vlastnosti a funkcie

Počet príklepov/min 4 500
Počet otáčok 1 420 ot./min
Sila úderu 2,2 J
Upínanie SDS Plus
Vlastnosti Osvetlenie pracovnej plochy
Funkcie Obojsmerný chod, Nastavenie polohy sekáča
Vlastnosti rukoväti Ergonomická, Protišmyková

Balenie

Súčasť balenia Kufor, Prídavná rukoväť, Hĺbkový doraz

Akumulátor

Počet akumulátorov bez aku
Napätie akumulátora 20 V

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 2,3 kg

Typ produktu

Typ produktu Zariadenie

Akumulátor

Napätie 20 V
Aku program AlzaTools BatteryOne
Kód:  ATPT011
Záruka: 60 mesiacov
Produktové číslo:  AT-CBRH20V

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11