Obnoviť stránku

AlzaTools CB20V BatteryONE 20V

4,5 8 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Super cena
31,90 €

AlzaTools CB20V BatteryONE 20V

AlzaTools

Dômyselný pomocník nielen na odpratanie opadaného lístia

Zabudnite na hrable alebo metlu a upratujte opadané lístie ľahko, rýchlo a efektívne. Stačí si zaobstarať akumulátorový fukár na lístie AlzaTools CB20V BatteryONE 20V, ktorý využijete nielen na jesenné upratovanie lístia, ale aj pokosenej trávy, pilín, prachu, či dokonca čerstvého prašanu v zime. To všetko jednoducho a bez námahy. Fukar na lístie spĺňa všetky najnovšie bezpečnostné štandardy a osloví vás predovšetkým kvalitnými materiálmi, precíznym spracovaním a špičkovou ergonómiou, vďaka ktorej bude práca s ním úplnou hračkou. Navyše je súčasťou uceleného radu nástrojov BatteryONE 20V, ktorým dodávajú šťavu naše spoľahlivé batérie s pokročilou technológiou a prémiovými Li-Ion článkami bez pamäťového efektu. A to najlepšie na koniec. Na fukár na lístie AlzaTools CB20V BatteryONE 20V dostanete záruku rovno na 3 roky a možnosť vrátenia tovaru do 90 dní bez udania dôvodu, a to dokonca aj ak nakupujete na IČ – s AlzaTools nakupujete úplne bez rizika.

AlzaTools CB20V BatteryONE 20V

AlzaTools CB20V BatteryONE 20V

Záruka 3 roky

Na produkt sa vzťahuje predĺžená 3-ročná záruka aj pre podnikateľov

AlzaTools CB20V BatteryONE 20V

90 dní na vrátenie

Ak nebudete spokojní, môžete výrobok do 90 dní vrátiť

AlzaTools CB20V BatteryONE 20V

Navrhnutý na efektívnu, rýchlu a pohodlnú prácu

Výkonný fukár na lístie AlzaTools CB20V BatteryONE 20V disponuje uhlíkovým motorom s maximálnou rýchlosťou 12 000 otáčok za minútu, ktorý generuje prúd vzduchu s rýchlosťou až 190 km/h. Nízka hmotnosť iba 1,2 kg a ergonomická rukoväť s protišmykovou úpravou sú zárukou veľmi pohodlnej práce, a to aj v prípade, ak je súčasťou vášho domu rozľahlejšia záhrada.

AlzaTools CB20V BatteryONE 20V

Fukár na lístie AlzaTools CB20V BatteryONE 20V má praktickú rozkladaciu konštrukciu

Pre rýchlejšie a efektívnejšie upratovanie je fukár vybavený odnímateľnou a zúženou hubicou umožňujúcou vyššiu koncentráciu vzduchu – nežiaduci materiál ľahšie odfúknete na požadované miesto. Po dokončení upratovania možno hubicu ľahko oddeliť, čo uľahčuje skladovanie fukára na lístia AlzaTools CB20V BatteryONE 20V.

AlzaTools CB20V BatteryONE 20V

Zvoľte si akumulátor podľa svojich potrieb a objavte výhody systému BatteryONE 20V

Fukár na lístie AlzaTools CB20V BatteryONE 20V je dodávaný bez batérie a nabíjačky. Dokupujú sa totiž samostatne, čo so sebou prináša aj jednu veľkú výhodu. Podľa svojich požiadaviek a predpokladanej náročnosti prác si môžete z našej ponuky vybrať 20 V akumulátor s kapacitou 2 Ah (20LBP20V), 4 Ah (40LBP20V) alebo 6 Ah (60LBP20V). Ak budete fukár využívať veľmi často, prípadne máte veľkú záhradu odporúčame silnejší akumulátor, v opačnom prípade vám bude stačiť batéria s nižšou kapacitou. Výhodou tohto riešenia je, že si stačí zaobstarať jeden akumulátor a ten potom môžete okrem fukára na lístie využívať vo všetkom kompatibilnom ručnom a záhradnom náradí AlzaTools BatteryONE 20V, ako je vŕtačka, okružná píla, uhlová brúska, motorová píla, nožnice na plot a ďalšie desiatky prístrojov.

AlzaTools CB20V BatteryONE 20V

S predĺženou 3-ročnou zárukou môžete byť bez starostí

Spokojnosť zákazníkov staviame na prvé miesto, a preto vám chceme ponúknuť aj niečo navyše. Pretože si za kvalitou výrobkov našej značky AlzaTools maximálne stojíme, poskytujeme na fukár na lístie AlzaTools CB20V BatteryONE 20V predĺženú záruku na 3 roky, ktorú dávame úplne všetkým – aj podnikateľom. Túto nadštandardnú záruku získavate automaticky a bez nutnosti registrácie!

AlzaTools CB20V BatteryONE 20V

Detailná špecifikácia fukára na lístie AlzaTools CB20V BatteryONE 20V

Kompatibilný s batériami systému AlzaTools BatteryONE 20V

Spoľahlivý uhlíkový typ motora

Rýchlosť motora: 12 000 ot./min (1 rýchlosť)

Rýchlosť vzduchu: 190 km/h

Prietok vzduchu: 78 m3/h

Telo z odolného plastu

Nízka hmotnosť – iba 1,2 kg (bez batérie)

Odnímateľná zúžená hubica pre vyššiu efektivitu upratovania

Neoceniteľný pomocník nielen pri jesennom upratovaní

Ergonomická protišmyková rukoväť

Rozmery 80,6 × 15 × 17 cm

Orientačná výdrž batérie (nepretržité fúkanie): 2 Ah: až 18 minút
4 Ah: až 36 minút

6 Ah: až 54 minút

Batéria ani nabíjačka nie sú súčasťou balenia

Rodina produktov AlzaTools BatteryONE 20V

S akumulátorovým náradím AlzaTools BatteryONE 20V sa nemusíte obmedzovať prístupom k elektrickej sieti a vďaka batériám s voliteľnou kapacitou bude práca s náradím vždy maximálne pohodlná a efektívna. Príjemným benefitom je skutočnosť, že jeden akumulátor môžete používať vo viacerých prístrojoch. S AlzaTools BatteryONE 20V si kompletne vybavíte nielen dielňu, ale aj záhradu všetkým potrebným – od vŕtačky, uhlovej brúsky až po motorovú pílu, nožnice na plot a ďalšie náradie. Pri jednotlivých produktoch sa zameriavame na kvalitné spracovanie, solídny výkon a v neposlednom rade aj na používateľský komfort.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Prietok vzduchu 78 m3/h
Pohon Akumulátorový
Hmotnosť 1,2 kg

Funkcie

Funkcie S fúkaním

Typ

Typ Fukár

Typ produktu

Typ produktu Zariadenie

Akumulátor

Napätie 20 V

Vlastnosti

Rýchlosť fúkania 190 km/h
Akumulátor Nie
Prietok vzduchu 78 m3/h
Kód:  ATPT022
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  AT-CB20V

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19