Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ALVE Eurostyl - Obojstranné schodíky, Al 6

5 3 hodnotení
128,05 €

ALVE Eurostyl - Obojstranné schodíky, Al 6

Obojstranné schodíky ALVE Eurostyl sa stanú nenahraditeľným pomocníkom či už v domácnosti alebo v menších firmách. Využijete ich pri mnohých prácach ako napr. upratovaní, montážach či výmenách žiaroviek a ďalších prácach. Ich hliníková konštrukcia s veľmi malou hmotnosťou je predpokladom pre ľahké prenášanie. Nášľapné plochy sú opatrené protišmykovým ryhovaním, ktoré zvyšuje vašu bezpečnosť pri práci. Protišmykové sú aj plastové nohy. Samozrejmosťou sú bezpečnostné popruhy spájajúce oba diely schodíkov.

Doplňujúce informácie

  • Počet priečok: 2 × 6
  • Maximálna výška: 125 cm
  • Hliníková konštrukcia
  • Protišmykové nohy
 

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 5,1 kg
Nosnosť 150 kg
Zložená dĺžka 1,34 m
Max. dĺžka 1,34 m

Vlastnosti

Typ Dvojrebrík
Konštrukcia Skladacie
Materiál hliník
Počet priečok 12

Typ

Typ Obojstranné
Kód:  ALV005a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  467111

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03