Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

AIPER Scuba S1

Novinka
591,90 €

AIPER Scuba S1

Vysávač do bazéna AIPER Scuba S1 – bezkonkurenčný čistiaci výkon

AIPER Scuba S1 je vysávač pre váš bazén, ktorý čistí podľa vašich potrieb a vo vašom zvolenom čase. Je vhodný pre všetky zapustené bazény rôznych tvarov a veľkostí až do 150 m2 a vďaka pokročilému bezkefovému motoru zvládne prefiltrovať 265 litrov za minútu. Vysávač do bazéna AIPER Scuba S1 vyniká najmä, pokiaľ ide o čistenie stien. Húsenicové pásy poskytujú zvýšenú trakciu v porovnaní s bazénovými čističmi na kolieskach a umožňujú tomuto modelu čistenie aj na šikmých stenách až do uhla 105° a jednoduché prekonávanie prekážok do výšky až 4 cm.

Navigačná technológia WavePath 2.0

WavePath 2.0 je exkluzívna technológia spoločnosti AIPER, ktorá využíva inerciálne, infračervené senzory a senzory zrýchlenia na inteligentnú navigáciu po dne a stenách bazéna. Táto technológia zlepšuje účinnosť upratovania a eliminuje nutnosť opakovaného čistenia, alebo vynechávane oblastí.

Vysoký výkon a štyri režimy čistenia

Bazénový vysávač AIPER Scuba S1 ponúka majiteľom bazénov špičkový zážitok z čistenia. Vďaka vynikajúcim sacím a filtračným schopnostiam zariadenie filtruje a čistí až 265 litrov vody za minútu po dobu až 150 minút. Nabíjanie potom zaberie približne 3 – 4 hodiny. Čistenie bazéna môžete jednoducho optimalizovať pomocou niekoľkých režimov – dno, steny, automatický (dno + steny) alebo Eco (pravidelné čistenie). Vysávač na bazén AIPER Scuba S1 čistí 45 minút každých 48 hodín a potom prejde do režimu nízkej spotreby. Tento cyklus sa opakuje a zabezpečuje tak, že váš bazén zostane čistý po celý týždeň a cez víkend je pripravený na kúpanie a nie na čistenie.

Nabíjajte vysávač do bazéna AIPER Scuba S1 ekologicky

Vysávač do bazéna AIPER Scuba S1 je možné tiež nabíjať pomocou solárnych panelov (nie sú súčasťou), čo predstavuje ekologický zdroj energie. Solárne napájanie eliminuje nutnosť ručného nabíjania, takže je pohodlné a nákladovo efektívne.

Kľúčové vlastnosti – vysávač do bazéna AIPER Scuba S1

  • Vhodný pre zapustené bazény (okrúhle, hranaté aj s nepravidelným tvarom) s veľkosťou až 150 m2
  • Trojmotorový systém na maximálne efektívne čistenie
  • Húsenicové pásy umožňujú čistenie aj na šikmých stenách až do uhla 105°
  • Navigačná technológia WavePath 2.0
  • Nádoba na nečistoty s objemom 3,5 litra
  • Vydrží až 150 minút na jedno nabitie
  • Bazénový vysávač AIPER Scuba S1 ponúka štyri režimy čistenia
  • Vhodný aj na čistenie bazénov so slanou vodou
  • Možnosť nabíjania solárnymi panelmi

Parametre a špecifikácia

Napájanie

Typ napájania Aku
Typ batérie Li-Ion
Doba nabíjania 3,5 h
Doba chodu 150 min
Kapacita batérie 7 800 mAh
Napätie batérie 14,4 V

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Vlastnosti

Typ Vysávač
Vhodný pre Zapustené bazény
Typ Automatický

Ďalšie informácie

Maximálna veľkosť bazéna 150 m2

Rozmery

Výška 23,5 cm
Šírka 38,9 cm
Hĺbka 44,5 cm
Kód:  AIPbaz006
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  X5PRO

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19