Obnoviť stránku

AGRO Vitality komplex rajčina a paprika 1 l

5 5 hodnotení
5,69 €

AGRO Vitality komplex rajčina a paprika 1 l

Tešíte sa na tohtoročnú úrodu paradajok a paprík? A čo takto dopriať svojim rastlinám trochu extra starostlivosti? Jedinečný prípravok Vitality komplex pre paradajky a papriky od značky AGRO je niečo viac než len obyčajné hnojivo. Tento unikátny mix živín a mikroprvkov zregeneruje vaše rastliny a dodá im energiu k rýchlejšiemu rastu a vyššej tvorbe kvetov a plodov. Prípravok obsahuje enzýmy, humusové látky a jedinečný výluh z vermikompostu, ktorý vzniká činnosťou kalifornských dážďoviek. Táto kombinácia látok robí z Vitality komplexu perfektný životabudič, za ktorý sa vám rastliny bohato odmenia.

Doping pre vaše paradajky a papriky od značky AGRO

  • Perfektná doplnková starostlivosť pre vaše rastliny
  • Obsahuje jedinečný výluh z vermikompostu, ktorý urýchľuje rast rastlín
  • Rastliny budú zregenerované a odolnejšie
  • Aplikácia je vhodná raz za dva týždne

AGRO – česká kvalita pre záhradkárov

Prípravky od značky AGRO sa môžu pýšiť prvotriednou kvalitou a vynikajúcou funkčnosťou. Z širokej produktovej série si vyberie každý záhradkár, či už hľadá riešenie konkrétneho pestovateľského problému, alebo len chce dopriať svojim rastlinám trochu extra starostlivosti. Výrobky AGRO sú výsledkom dlhodobého laboratórneho vývoja a mnohoročných skúseností, vďaka ktorým sa môžete za priaznivú cenu o vaše záhrady a záhradky profesionálne starať.

Balenie:
1 l

Parametre a špecifikácia

Zloženie

Zloženie viaczložkové

Určenie

Určenie paradajka a paprika

Vlastnosti

Objem 1 l
Vlastnosti Tekuté
Kód:  AGRO092
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  001370

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13