Obnoviť stránku

ABAMAL Protiplesňový náter

238,90 €

ABAMAL Protiplesňový náter

Tepelnoizolačný náter ABAMAL od českej spoločnosti Alpha Czech je zložený z patentovaného spojiva s mikrosférami, ktoré svojimi vlastnosťami bránia úniku tepla alebo chladu. Pohlcuje do seba až 97 % sálavého tepla z interiéru a postupne toto teplo uvoľňuje späť. Steny sú na dotyk teplé, pretože náter rozloží teplo rovnomerne po celej stene, na ktorej je tento náter aplikovaný. Tým dochádza k výraznému zachyteniu tepla v interiéri a tak znižuje energetickú náročnosť objektu.

Navyše vďaka svojim vlastnostiam zamedzuje tvorbe plesní, znižuje vlhkosť v murive a úplne eliminuje tepelné mosty. V zime zvyšuje tepelnú pohodu, v lete vytvára príjemnú klímu v interiéri. Výrazne tým šetrí úsporu energií rádovo 20 – 40 % percent.

Kľúčové vlastnosti Protiplesňového náteru ABAMAL

  • Vnútorný interiérový náter
  • V zimných mesiacoch zabraňuje únikom tepla z objektu
  • V letných mesiacoch zabraňuje prehrievaniu objektu a vytvára príjemnú klímu vo vnútri
  • Významne znižuje náklady na energiu pre chladenie alebo vykurovanie
  • Zamedzuje vzniku plesní
  • Náter je farebne stály, odoláva znečisteniu, finálny povrch je umývateľný
  • Je vhodný pre alergikov a astmatikov

Patentované spojivo s mikrosférami

Reflexne a tepelne izolačné náterové hmoty Alpha Czech sú založené na patentovanom spojive s mikrosférami, ktoré svojimi vlastnosťami bránia úniku tepla i chladu, odrážajú až 97 % tepelného žiarenia a znižujú energetickú náročnosť objektov. Výsledný povrch náteru je umývateľný, zdravotne nezávadný a nehorľavý. Je možné ho prefarbiť pigmentom na požadovaný odtieň. Nátery tiež vynikajú svojou dlhou životnosťou, ich účinok časom nedegraduje a vlastnosti je možné odstrániť iba mechanickou cestou, to znamená odstránením zo stien.

Český výrobok s certifikáciou

Ide o český výrobok s kompletnou českou certifikáciou od TZÚS a Ústavu Fyziky Plazmy AV ČR. Vydané stavebno-technické osvedčenie podľa noriem ČSN. Náter je nehorľavý, zdravotne nezávadný, paropriepustný. Všetky certifikáty a produktový list nájdete v sekcii „súvisiace súbory".

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti Riediteľná vodou, Spevnenie povrchu
Ochrana pred Plesňami, Vlhkosťou
Vhodné na Na omietku, Betón, Tehla
Určenie Interiér
Plocha 20 m2
Aplikácia Štetcom, Valčekom, Postrekom

Objem a hmotnosť

Hmotnosť 2,7 kg
Objem 5 000 ml (5 l)

Farba impregnácie

Farba Biela
Kód:  WSaaa0015
Záruka: 24 mesiacov

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18