Obnoviť stránku

3M Ochranná prilba žltá

Novinka
15,90 €

3M Ochranná prilba žltá

Ochranná prilba G3000CUV-VI je biela ochranná prilba s odvetrávacími otvormi rozloženými na veľkej ploche a plastovou potnou čelovou páskou na zaistenie pohodlia. Vyznačuje sa náhlavným krížom s tŕňmi a otvormi, zaobleným tvarom s krátkym šiltom a 3Mtrade Uvicatortrade indikátorom, takže zistíte, až bude nadmerne vystavená UV žiareniu. Na ochranu hlavy s vynikajúcim odvetrávaním na drsné prostredie použite 3Mtrade; Ochrannú prilbu G3000CUV-VI. Táto biela ochranná prilba má náhlavný kríž, plastovú potnú čelovú pásku a zaoblený tvar, ktorý zaisťuje dobré zorné pole a zabraňuje zachyteniu častí o laná alebo vetvy. Vetracie otvory rozložené na veľkej ploche ponúkajú maximálny priechod vzduchu, čo zvyšuje pohodlie používateľa.

Vlastnosti ochrannej prilby G3000CUV-VI

Krátky šilt poskytuje lepší výhľad smerom nahor a 3Mtrade; Uvicatortrade; indikátor vám povie, až bude vaša ochranná prilba nadmerne vystavená UV žiareniu a bude najvyšší čas ju vymeniť. Náhlavný kríž je možné otočiť o 180° na lepší výhľad pri práci v stiesnených priestoroch. Ochranná prilba navrhnutá na použitie v drsnom prostredí, s vynikajúcim odvetrávaním a dobrým zorným poľom. 3Mtrade Uvicatortrade indikátor vám povie, až bude vaša ochranná prilba nadmerne vystavená UV žiareniu a bude najvyšší čas ju vymeniť. Zaoblený tvar zabraňuje zachyteniu častí o laná alebo vetvy. Vetracie otvory rozložené na veľkej ploche ponúkajú maximálny priechod vzduchu, čo zvyšuje pohodlie používateľa. Náhlavný kríž je možné otočiť o 180° na lepší výhľad pri práci v stiesnených priestoroch.

Hmotnosť:

310 g

Materiál puzdra:
HDPE

Typ upnutia:
Západka
Kód:  TRIbry0006
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  G3000CUVYPRO1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06