Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Hama uRage SoundZ 2.1 Revolution

4,6 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Hama uRage SoundZ 2.1 Revolution

Vydarená zostava dvoch satelitných reproduktorov a výkonného subwoofera. To je Hama uRage SoundZ 2.1 Revolution čiernej farby, ktorú dopĺňajú modré prvky. Okrem svojho dizajnu s modrým LED podsvietením vás zaujmú reproduktory Hama aj svojim výkonom. Celkový výkon sústavy je 100 W a to je dosť aj pre náročnejších používateľov. 2.1 sústava ponúka prehrávanie MP3 súborov z USB disku, z pamäťových kariet a aj prostredníctvom Bluetooth. Všetko je možné ovládať pomocou diaľkového ovládača.

Kľúčové vlastnosti reproduktorov Hama uRage SoundZ 2.1 Revolution

  • Veľmi originálny dizajn uRage v čiernom vyhotovení
  • Modré LED osvetlenie vytvára príjemnú atmosféru pri počúvaní
  • Hama uRage SoundZ 2.1 Revolution zvládne prehrávanie z USB, pamäťovej karty, alebo cez Bluetooth
  • Veľmi kvalitný zvuk so silnými basmi
  • Diaľkové ovládanie hlasitosti a úrovne basov
  • Reproduktory majú automatický úsporný režim

Veľmi pohodlné počúvanie

Jedinečným tvarom a konštrukciou akú reproduktory Hama uRage SoundZ 2.1 Revolution majú zaujmú každého milovníka hudby a moderného dizajnu. Okrem kvalitného počúvania vám totiž zostava reproduktorov 2.1 vytvorí skvelú atmosféru s pomocou modrého LED podsvietenia. V prípade, že prestanete počúvať hudbu, reproduktory sa sami prepnú do režimu OFF.

Vážení zákazníci,
tento produkt je vybavený funkciou automatického vypínania po určitom čase nečinnosti (tzv. Auto Standby). Táto funkcia slúži na úsporu energie a je vyžadovaná európskym nariadením EC 1275/2008 s úpravou 801/2103 (smernica známa tiež ako Ecodesign).

V prípade, že vám táto funkcia nevyhovuje, môžete ju deaktivovať. Funkciu vypnete dlhším stlačením (cca na 3 sekundy) tlačidla „späť (predchádzajúca skladba). Rovnakým spôsobom je možné túto funkciu kedykoľvek znovu aktivovať/deaktivovať. UPOZORNENIE: Funkcia Auto Standby sa automaticky aktivuje po každom odpojení a znovu zapojení do elektrickej siete.

Kód:  WA770i3
Produktové číslo:  113766
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14