Obnoviť stránku

HISENSE RS695N4IC1

+ 10 rokov záruka na kompresor
5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HISENSE RS695N4IC1

Dajte svojej kuchyni nový impulz a kúpte si túto špičkovú americkú chladničku spoločnosti Hisense. Nielen, že vyniká obrovským objemom, ale očarí aj svojim luxusným nerezovým dizajnom, ktorý na čelnej strane dopĺňajú úchyty a dotykový LED displej. Navyše poteší aj nízkou hlučnosťou, ktorá neprekročí prah 42 dB a taktiež ponúkne aj úspornú prevádzku, pretože sa radí do energetickej triedy A+.

Kľúčové vlastnosti

  • Špičková americká chladnička za perfektnú cenu
  • Krásny nerezový dizajn
  • Úsporná prevádzka a nízka hlučnosť
  • Dotykový LED displej
  • Zabudovaný výrobník ľadu vo dverách
  • Beznámrazová technológia Frost Free
  • Funkcia Total NoFrost, Super Freeze a Super Cool

O priestor núdza nebude

Máte početnejšiu rodinu a obávate sa, kde všetky potraviny uložíte? Tieto starosti hoďte za hlavu. Chladnička totiž disponuje obrím objemom 367 l v chladiacej a 168 l v mraziacej časti. Chladiaca je veľmi efektívne rozdelená pomocou 4 políc z bezpečnostného skla, pod ktorými sa nachádzajú 2 transparentné boxy na ovocie alebo zeleninu. Ak sa vám to zdá málo, na dverách nájdete niekoľko priehradiek na vysoké fľaše, plechovky a ostatné drobné potraviny. Veľkou výhodou je možnosť nastavenia teploty v rôznych častiach chladničky.

Mraziaca časť ponúkne solídny objem 168 l, takže aj tu je miesta naozaj dostatok. V tejto časti tiež nájdete aj výrobník ľadu. Jeho mraziaca kapacita je úctyhodných 13 kg/24 h, a v prípade výpadku el. energie zostanú potraviny zmrazené počas až 8 h.

Technológie, ktoré všetko uľahčia

Otravné odmrazovanie je už minulosťou, o tom vás presvedčí funkcia Frost Free, ktorá zabraňuje tvorbe nežiaducej námrazy, čím sa uľahčuje aj celkové čistenie. Vo výbave nechýbajú ani užitočné technológie Super Cool a Super Freeze, ktoré dokážu, v prípade dlhšie otvorených dverí rýchlo vychladiť priestor späť na žiadanú teplotu. Pri odchode na dovolenku môžete chladničku prepnúť do režimu Holiday, ktorý sporí vašu energiu. Sladkou bodkou na záver je praktické horné a bočné LED osvetlenie či detský zámok.

Kód:  HIS10028
Produktové číslo:  RS695N4IC1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08