Obnoviť stránku

HISENSE RB324D4AW1

5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

HISENSE RB324D4AW1

Veľmi praktická kombinovaná chladnička Hisense je vhodná do akejkoľvek domácnosti alebo napríklad aj na chatu. Vyniká moderným dizajnom a ponúka úspornú prevádzku, lebo je zaradená do energetickej tiedy A+ a tiež poteší aj nízkou hlučnosťou, ktorá nepresiahne 43 dB. 

Kľúčové vlastnosti

  • Veľmi úsporná kombinovaná chladnička patrí do energetickej triedy A+
  • Systém rozšíreného prúdenia vzduchu Multi Air Flow
  • LED osvetlenie
  • Nízka hlučnosť

Toto zariadenie ponúka skvelé riešenie nielen po stránke úspory, ale aj efektivite úložného priestoru. Chladiaca časť s objemom 179 l je rozdelená pomocou 3 políc z bezpečnostného skla, ktoré môžete jednoducho premiestňovať a vytvoriť tak vami zvolené miesto pre väčšie potraviny. V spodnej časti nájdete transparentný box na zeleninu či ovocie. Na bočnej strane dverí sa nachádzajú hneď 4 priehradky na fľaše a ostatné drobné potraviny.

Mraziaca časť vyniká objemom 70 l a rozdeľujú ju 3 zásuvky. Kapacita mrazenia je 3,5 kg za 24 hodín s akumulačnou dobou 15 hodín pri výpadku el. energie. 

Kód:  HIS1001d
Produktové číslo:  RB324D4AW1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17