Obnoviť stránku

High Sierra Hatra Black

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

High Sierra Hatra Black

Športové tašku High Sierra Hatra Black čiernej farby s objemom 25 l využijete nielen pre cestovanie, ale aj pri športovaní pre uloženie všetkých športových potrieb. Vnútri sa nachádza dostatočne veľký hlavný priestor, ktorý pojme všetky potrebné veci, a praktická malé vrecko na uloženie mobilného telefónu, kľúčov a ďalších menších predmetov. Hlavní kapsa se zapíná na zip.Na prednej strane tašky nájdete väčšiu kapsu s uzáverom na zips. Pre uschovanie drobností oceníte vrecko na zips na bočnej strane tašky a sieťovanou priehradku na druhom boku. 

hlavné prednosti

  • športová taška vhodná aj pre cestovanie
  • zapínanie na zips
  • praktické predné a bočné vrecko
  • odnímateľný ramenný popruh
  • odolný materiál
  • ľahká údržba

pohodlné nosenie

Tašku môžete nosiť pohodlne v ruke za držadlo, alebo cez rameno vďaka odnímateľnému ramennému popruhu. Je vybavená vzdušnými kanálikmi, ktoré ju zachovávajú v suchu a chlade. Taška je vyrobená z odolného 100% polyesteru, ktorý sa vám bude veľmi ľahko udržiavať. Kúpte si túto tašku univerzálny čiernej farby, ktorá sa stane vaším užitočným pomocníkom nielen pri športovaní.
Doplňujúce informácie:
materiál:
100% polyester
hmotnosť:
0,5 kg

Kód:  SPT18007
Produktové číslo:  9313059109091 

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11