Obnoviť stránku

HEYNER Capsule MULTI ERGO 3D červená

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HEYNER Capsule MULTI ERGO 3D červená

Nezabúdajte na komfort a ochranu vašich najdrahších. S autosedačkou od popredného výrobcu HEYNER bude vaše dieťa počas jazdy vždy v úplnom bezpečí. Multifunkčný sedačku typu 3v1 možno ľubovoľne prestaviť, aby vyhovovala viac vekovým a váhovým kategóriám. Vyniká kvalitným spracovaním a vypracovanú konštrukciou s dômyselnými detailmi. Určená je pre deti vo veku od 9 mesiacov až do 4 rokov ao hmotnosti v rozmedzí od 9 do 18 kg. Autosedačka bola navrhnutá v Nemecku podľa najprísnejších noriem ECE-R 44/04. Spĺňa tiež testy ADAC, preto vyhovuje všetkým požiadavkám najnovších noriem EU.

kľúčové vlastnosti

  • Spĺňa najnovšie a najprísnejšie normy EU
  • Praktický montážny systém
  • Nastaviteľná opierka hlavy
  • Zosilnený 5bodový bezpečnosťou pás
  • Vystužené kotevné pásy
  • 3D konštrukcia dokonale tlmí nárazy
  • Prídavné hlavový a telový vankúš
  • Polohovateľná opierka chrbta
  • Využitie najkvalitnejších materiálov, ľahká údržba
  • moderné prevedenie

Jednoduchá inštalácia, maximálna bezpečnosť

Jednou z hlavných predností je unikátny montážny systém 1-2-3 FIX, vďaka ktorému autosedačku ľahko a rýchlo pripevníte. Nutnou súčasťou sú integrované a ľubovoľne nastaviteľné 5bodové bezpečnostné pásy. Prídavné hlavová a telová opierka zaistí optimálnu ochranu hlavy a chrbtice pri náhlom náraze. Všetky pásy sú vybavené prvotriednym zámkom od švédskeho výrobcu Holmbergs. Disponujú tiež špeciálne zosilnenú kotvou a dodatočným blokovaním pre komfortné vedenie pásu u malých detí.

komfortné cestovanie

Priestranné a ergonomicky tvarované sedadlo s mäkkým polstrovanie ponúka vášmu dieťaťu dostatočný komfort pre pohodlné a uvoľnené cestovanie. Mohutná 3D konštrukcia zaistí dokonalé tlmenie všetkých nárazov. Autosedačka je navyše voľne polohovateľná do 4 rôznych pozícií. Poteší vás tiež nízka hmotnosť a jednoduchá údržba. Vďaka modernému dizajnu v elegantnom červenom prevedení sa autosedačka stane ojedinelou súčasťou interiéru vášho vozidla.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Červená

Vlastnosti

Možnosť nastavenia Polohy opierok rúk
Kód:  AUPR1966
Produktové číslo:  HEY795300

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09