Obnoviť stránku

Hexo +

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Hexo +

Unikátny lietajúci dron na svoje ovládanie na rozdiel od iných multikoptér nepotrebuje žiadny diaľkový ovládač. Pohybuje sa automaticky, sleduje vás tak, aby ste boli vždy v zábere bez toho, aby ste sa mu museli venovať. Na zachytenie tých najlepších záberov teda nepotrebujete nikoho ďalšieho, kto by dron ovládal a smeroval ho na vás. V spojení s kamerou GoPro sa stane skvelým nástrojom na vytváranie dych vyrážajúcich záberov. Hexo + je vybavený kompatibilným držiakom, avšak kameru GoPro je nutné dokúpiť. 

Automatický vzhlet aj pristátie

Pred štartom si navoľte, v akej polohe voči vám vás má dron sledovať. Zvoľte si uhol, spredu, zozadu, v rôznych výškach, vždy budete v zábere. Slúži na to aplikácia pre operačný systém Android alebo iOS. Nastavenie teda urobíte na displeji vášho smartfónu, čo je otázka okamihu, a potom sa už o nič nemusíte starať. Dron automaticky štartuje aj pristáva, a to aj keď mu dochádza šťava, čo sa stane zhruba po 15 minútach. Hexo + možno prepnúť aj na manuálne ovládanie, možno ho potom riadiť vlastným diaľkovým ovládaním alebo pomocou prednastavených GPS bodov.

Rýchlosť až 70 km/h

Hexo + vás nikdy nespustí z očí, vždy zachováva nastavenie polohy voči vám, aj keď schádzate svah naozaj rýchlo. Maximálne totiž vyvinie rýchlosť až 70 km za hodinu. Proste sa sústreďte na svoju jazdu a majte voľné ruky. Pre stabilitu a plynulé natáčanie slúži 3D stabilizátor. Na bezpečné pristátie v prípade problému slúži bezpečnostný softvér a šesť vrtúľ.


Doplňujúce informácie:

Vlastnosti:
Nepotrebuje diaľkové ovládanie
Automatický vzlet aj pristátie
Automaticky vás sleduje a natáča
Dosahuje rýchlosť až 70 km/h
Poskytuje plynulé zábery vďaka 3D stabilizátoru
Možno ho prepnúť na manuálne ovládanie (potom je ovládanie vlastným diaľkovým ovládačom alebo pomocou prednastavených GPS bodov)

Nastavenia polohy:
Nastavenie prebieha v aplikácii pre Android/iOS
Intuitívne ovládanie
Obľúbené predvoľby
Núdzové pristátie
Nastavenie uhla aj výšky sledovania
Spredu aj zozadu
Moderný dizajn


Povinnosti, ktoré musia byť dodržané pri obsluhe dronov, nájdete tu.

Parametre a špecifikácia

Let

Ovládanie Ovládačom
Letové funkcie GPS, Autonómny let, Sledovanie objektov

Kamera

Funkcie kamery Stabilizácia obrazu

Obsah balenia

Obsah balenia Dron
Kód:  CES9a002

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04