Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Archív - Herné volanty

Herné volanty na PC a konzoly replikujú ovládanie skutočných áut s cieľom povzniesť herný zážitok na doteraz nevídanú úroveň. Podľa modelu môžu obsahovať aj pedále či radiacu páku a môžete ich pripojiť k počítaču alebo obľúbenej konzole. Nie ste si istí, ako vybrať herný volant na PC či konzolu? Poradíme vám.

Spresniť parametre
189 položiek
Moza Upper Shift Paddle - Náhradný diel
Moza Upper Shift Paddle
Predaj skončil
Náhradný diel
Moza Shift Paddle - Náhradný diel
Moza Shift Paddle
Predaj skončil
Náhradný diel
Moza Shift Paddle Pad - Náhradný diel
Moza Shift Paddle Pad
Predaj skončil
Náhradný diel
Moza Down Shift Paddle - Náhradný diel
Moza Down Shift Paddle
Predaj skončil
Náhradný diel
Moza Main control board PCBA - Náhradný diel
Moza Main control board PCBA
Predaj skončil
Náhradný diel
Moza R9 ground screw - Náhradný diel
Moza R9 ground screw
Predaj skončil
Náhradný diel

Archív - Herné volanty

Vedeli ste, že herné volanty existujú už viac ako 40 rokov? Dnes možno zohnať okrem volantov na PC aj volanty na herné konzoly. S nimi si môžete vychutnať celý rad závodných hier a niektoré aj vo virtuálnej realite. Ak patríte medzi náročných hráčov, siahnite rovno po hernej sedačke s volantom.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13