Obnoviť stránku

Komponenty GIGABYTE

Komponenty GIGABYTE

Komponenty GIGABYTE – to najlepšie pre váš počítač

Komponenty GIGABYTE sa tešia obľube naprieč všetkými kategóriami. Základné dosky, pamäte či grafické karty GIGABYTE vsádzajú na najkvalitnejšie súčiastky, maximálnu spoľahlivosť a vysoký výkon. Vďaka tomu a množstve ďalších inovatívnych technológií je čínska spoločnosť GIGABYTE obľúbená medzi náročnými hráčmi, profesionálmi aj bežnými používateľmi.

Základná doska GIGABYTE

Základné dosky GIGABYTE – najmodernejšie technológie

Základné dosky GIGABYTE sú pripravené na osadenie špičkovými komponentmi, a to vrátane najnovších procesorov Intel a AMD. Nielen hráči ocenia ultrarýchle M.2 sloty, praktický Thunderbolt 3 konektor alebo cFosSpeed Internet Accelerator softvér na správu sieťovej prevádzky. Strach nemusíte mať ani o prehriatie vďaka premyslenému systému chladenia. Čerešničkou na torte je podpora virtuálnej reality, Hi-Fi audio systém, odolné vyhotovenie alebo RGB LED podsvietenie.

Grafické karty GIGABYTE

Grafické karty GIGABYTE sú k dispozícii s najvýkonnejšími čipmi NVIDIA a AMD. Herných nadšencov potešia predovšetkým grafické karty GIGABYTE AORUS, Xtreme a G1 gaming, ktoré prinášajú extrémny výkon, prepracované chladenie Windforce/Waterforce a široké možnosti manuálneho aj automatického pretaktovania. Nechýba tiež podpora DirectX 12, RGB podsvietenia či virtuálnej reality v rozlíšení až 8K. Pripojenie viacerých monitorov je samozrejmosťou.

Grafická karta GIGABYTE
GIGABYTE AORUS SSD box

SSD disky a RAM pamäte GIGABYTE

Disky SSD GIGABYTE ponúkajú bleskurýchle čítanie aj zápis, veľkú kapacitu a vysokú spoľahlivosť. Rýchlosť prenosu dát zaručuje podpora rozhrania SATA 6Gb/s v prípade 2,5" diskov a podpora PCIe 3.0 x4 pri diskoch typu M.2. Operačné pamäte DDR4 GIGABYTE vás nadchnú extrémnou rýchlosťou až 3 200 MHz a technológiou XMP 2.0, vďaka ktorej môžete v prípade konkrétnej pamäte upravovať parametre, ako sú rýchlosť či napätie bez toho, aby ste ohrozili stabilitu systému.

Spresniť parametre
243 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06