Obnoviť stránku

Herlitz Ultimate Motýľ

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Herlitz Ultimate Motýľ

Školský batoh Herlitz Ultimate Motýľ od začiatku poteší srdce každého školáka aj rodičov krásnym a premysleným vyhotovením a funkčnou stránkou. Tento skvelý školský batoh ocení určite aj chrbát malých školákov. Pocit pohodlia umocňujú samozrejme aj popruhy, ktorých dĺžku ľahko prispôsobíte dieťaťu na mieru Ďalej vás nadchne anatomické tvarovanie v zadnej časti. Vďaka peknému objemu 24 l do tohto školského batoha hravo vložíte nielen zošity a učebnice, ale aj výdatnú desiatu, o čo sa tiež postará prehľadné členenie batoha. Na zaistenie väčšej bezpečnosti je vybavený reflexnými prvkami. Čo určite poteší každého rodiča je, že batoh do školy Herlitz Ultimate Motýľ má hmotnosť prijateľných 650 g. Svojím vzhľadom sa tento školský batoh Herlitz sa hodí na pre dievčatá.

Podstatné prednosti školského batoha Herlitz Ultimate Motýľ

  • Ramenné popruhy školského batohu Herlitz sa dajú nastaviť
  • Reflexné prvky zvyšujúce viditeľnosť v šere a tme
  • Anatomický tvar chrbtovej časti
  • Hmotnosť sa vyšplhala na 650 g
  • Určenie: pre dievčatá

Výbava školského batoha Herlitz

Školský batoh Herlitz má anatomicky tvarovaný chrbát, takže sa bude dobre nosiť. Pri kúpe tohto školského batoha môžete počítať s tým, že má nastaviteľné ramenné popruhy. Vaše dieťa si tak môže jeho polohu na chrbte upraviť podľa svojich potrieb. Vytuženie chrbta je priedušné. Má tiež bočné elastické vrecká na uloženie príslušenstva. Má pevné dno, takže sa nemusíte báť, že sa niečo pri položení na zem pokazí. Vaše dieťa bude skvele videné vďaka reflexným prvkom.

Parametre a špecifikácia

Využitie

Využitie Školské

Výbava

Vrecká Bočné vrecká
Popruhy Nastaviteľné popruhy, Hrudný pás, Vystužené popruhy
Vlastnosti a výbava Reflexné prvky, Anatomicky tvarovaný chrbát, Priedušná zadná stena, Pevné dno

Rozmery (V × Š × H)

Výška 41 cm
Šírka 31 cm
Dĺžka/hĺbka 22 cm

Čo musíte vedieť

Vhodné od 6 rokov

Aktovky, batohy, tašky

Hmotnosť 650 g
Objem 24 l
Kód:  HRAbz01475
Produktové číslo:  4008110585659
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01