Obnoviť stránku

Hercules DJControl Inpulse 200 MK2

4,0 1 hodnotení
122,90 €

Hercules DJControl Inpulse 200 MK2

Kompaktný a výkonný nástroj pre DJ

Naučte sa ľahko základy DJingu a bavte sa mixovaním svojich obľúbených skladieb s Hercules DJControl Inpulse 200 MK2. Tento DJ ovládač, ktorýje teraz k dispozícii so Serato DJ Lite a DJUCED,ponúka exkluzívne nové funkcie, ako sú STEMy. S nimi môžete kombinovať hudbu z jednej piesne s vokálmi inej. To vám zaistí neobmedzené možnosti mixovania, s ktorými naplno odhalíte vašu kreativitu. S funkciou Beatmatch Guide potom môžete ručne synchronizovať svoje stopy vďaka praktickým vstavaným svetelným vodítkom pod jog kolesami a napravo od faderov tempa. 8 padov a 4 režimy (Hot Cue, Roll, FX, Sampler) vám umožnia byť kreatívne a užívať si úžasné prechody medzi skladbami, hodné tých najhorúcejších DJov. Video tutoriály DJ Academy vám navyše pomôžu naučiť sa všetky správne techniky DJingu. Získate v nich neuveriteľne užitočné tipy a triky od profesionálov, aby ste mohli začať hneď mixovať.

DJ kontrolér Hercules DJControl Inpulse 200 MK2 a jeho kľúčové vlastnosti

  • 90 mm jog kolesá s vysokým rozlíšením na efektívnejšie scratchovanie a prechádzanie skladieb
  • Na každom decku boli aktualizované tlačidlá slučiek, na paneli potom funkcie Stems, Hot Cue, FX a Sampler
  • Vylepšené pady s minimalistickým číslovaním a ešte jasnejším zjednodušeným značením na hornom kryte na lepšiu viditeľnosť a pohodlie
  • Hercules DJControl Inpulse 200 MK2 je vybavený svietiacimi LED sprievodcami Beatmatch, ktoré začínajúcim DJom pomáhajú zvládnuť umenie ručného prispôsobenia tempa a rytmu
  • Funkcia Intelligent Music Assistant a ENERGY pomáhajú udržiavať náladu na večierku a vybrať perfektnú ďalšiu skladbu
  • Súčasťou produktu sú licencie na softvér DJUCED® spoločnosti Hercules aj softvér Serato DJ Lite

Hercules DJControl Inpulse 200 MK2 má vylepšené jog kolieska

Kontrolér je osadený zdokonalenými jog kolieskami s vysokým rozlíšením a priehľadnými drážkami, ktoré pripomínajú vinyl. To vám poskytne plynulejšie otáčanie na scratchovanie a prechádzanie skladieb. Každý z deckov kontroléra Hercules boli aktualizované tlačidlá slučiek a na paneli potom funkcie Stems, Hot Cue, FX a Sampler, ktoré rozširujú jednoduchosť kreatívneho mixovania jedným dotykom.

DJ kontrolér Hercules DJControl Inpulse 200 MK2 ako skvelá pomoc pre DJs

DJ kontrolér Hercules DJControl Inpulse 200 MK2 vyniká širokými softvérovými možnosťami. Bude totiž iba na vás, aký softvér na mixovanie si zvolíte. Súčasťou kontroléra je vlastný softvér DJUCED® spoločnosti Hercules aj softvér Serato DJ Lite. Softvér DJUCED® poskytuje veľkú ponuku výukových videí DJ Academy, ktoré vám predstavia nové funkcie DJControl Inpulse 200 MK2. Spoločnosť Hercules poskytuje začínajúcim DJs kompletný servis, vrátane bezplatných skladieb na svojich webových stránkach, ktoré sú neustále aktualizované.

Podporované OS:
PC: Windows 10 a 11
Mac: macOS 13 Ventura, 12 Monterey a 11 Big Sur
Vyhotovenie:
Rozmery: 320 × 195 × 49 mm
Hmotnosť: 0,9 kg

Parametre a špecifikácia

Charakteristika

MIDI USB
Efektová jednotka Nie

Pripojenie

Analógové vstupy Nie
Vstup na mikrofón Nie
Linkový výstup RCA
Slúchadlový výstup 3,5 mm Jack
Bluetooth Nie

Ďalšie vlastnosti

Priložený softvér Áno
Kód:  HER011b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4780940
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17