Obnoviť stránku

HERCULES DJ Control Wave pre iPad

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HERCULES DJ Control Wave pre iPad

Mixážny pult Hercules DJ Control Wave je darom z nebies pre nadšených muzikantov, ktorí vlastnia iPad. Tento kúsok má totiž k dispozícii celý rad vychytávok, ktoré vám v spojení s dotykovým tabletom doprajú neuveriteľne kreatívne možnosti. Jednoduché spárovanie pomocou technológie Bluetooth je otázkou okamihu a potom stačí tablet umiestniť do elegantnej kolísky a môžete začať. Dokonca nepotrebujete ani žiadnu kabeláž na napájanie, pretože mixážny pult má v sebe nabíjaciu batériu na celých 8 hodín.
Pult sa pýši podareným dizajnom a obsahuje všetko potrebné pre ovládanie dvoch samostatných stolov. Celkom 20 tlačidiel, 5 faderov pre hlasitosť, 6 otočných potenciometrov pre ladenie ekvalizérov, ale aj dve dominantné a pokovované jog kolieska. Nechýba ani výstup na slúchadlá pre počúvanie nasledujúcej skladby.
Súčasťou každého podobného zariadenia je aj veľmi vydarený softvér. Tentoraz ide o prepracovaný DJUCEDTM DJW pre iPad a DJUCEDTM 40° pre Mac aj PC. S jeho pomocou dokážete namiešať možno budúci hit pre letné klubové scény.

Parametre a špecifikácia:
Vlastnosti:

  • 2× "jog-wheels" s detekciou tlaku
  • 20 ovládacích tlačidiel
  • 6 otočných potenciometrov
  • 2 rotačné snímače pre jednoduché ovládanie slučiek
  • 5 faderov pre hlasitosť, výšky a crossfader
  • Softvér: DJUCEDTM DJW pre iPad, DJUCEDTM 40° pre Mac aj PC

Rozmery:
400 × 291,1 × 45 mm
Hmotnosť:
1,5 kg

Kód:  HER007
Produktové číslo:  4780754

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09