Obnoviť stránku

HERCULES DJ Control MP3 LE

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HERCULES DJ Control MP3 LE

S mixážnym pultom spoločnosti Hercules pre vás bude hračkou stať sa DJjom. Intuitívne ovládateľný pult obsahuje dve mixážne dosky (tzv. Jog-wheels) na miešanie až dvoch trackov súčasne. Nielen s ich pomocou môžete pretvárať hudbu z počítača, pridávať basy, plynulé prechody alebo iné špeciálne efekty - a to ako manuálne, tak s pomocou špeciálneho programu VirtualDJ Control Djuced 18.

Hercules DJ Control MP3 LE ponúka 1 stick, 2 tlačidlá nastavenia, 6 tlačidiel pre ekvalizáciu a napájanie cez USB kábel. Môžete tiež použiť automatickú slučku na 1, 2 alebo 4 doby a pridávať najrôznejšie efekty, ktoré s trochou vkusu prepožičajú vašim setom plynulosť a spád. Vzhľadu mixovacieho pultu dodáva prím čiastočné podsvietenie v červenej farbe, ktoré vynikne najmä v priestoroch tmavých klubov. Ak patríte k vyznávačom elektronickej hudby, neváhajte a zaraďte sa po boku tých, ktorí udávajú charakter a vývoj každej dobrej párty.

Balenie obsahuje:
DJ mixážny pult
Inštalačný CD-ROM + manuál
USB kábel

Kód:  HER009
Produktové číslo:  4780505
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06