Obnoviť stránku

HERCULES DJ Control Instinct P8 Party Pac

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HERCULES DJ Control Instinct P8 Party Pac

Kompaktný, pevný a funkciami preplnený mixážny pult vám umožní mixovať hudbu s neobyčajnou ľahkosťou. Stačiť vám k tomu bude počítač s voľným USB konektorom, reproduktory alebo slúchadlá a zásoba vlastnej hudby. So zvyškom si poradí 8 ergonomických padov s výbornou odozvou, ktoré vám v kombinácii so samplerom DJUCED 40° pomôžu udržať rytmus a štruktúru zvukových stôp, nech ich akokoľvek vylepšujete. 

Kľúčové vlastnosti HERCULES DJ Control Instinct P8 Party Pac

  • DJ pult s dvoma platňami
  • 8 rôznofarebných padov
  • Mixovacé platne s detekciou tlaku
  • Prirodzené skrečovanie dotykom plotom
  • 3-pásmový ekvalizér s nastavením hlasitosti
  • Napájanie cez USB
  • V balení 8 LED náramkov

Všetko v jednom

Ak hľadáte jedinečný a zároveň vysoko intuitívny dýdžejský pult, ste na správnej adrese. HERCULES DJ Control Instinct P8 totiž prináša všetko, čo potrebujete v jednom prístroji. Môžete si tak vychutnať prácu s MIDI kontrolérom so vstavanou zvukovou kartou a skvelými mixovacími funkciami priamo na dosah rúk. Pestrosť padov uľahčuje ich použitie, takže vám vytváranie samplov, slučiek a setov pôjde úplne samo. Samozrejmosťou je tiež DJ softvér DJUCEDTM 40° pre PC a Mac a balík samplov od Loopmaster zadarmo.

Zapojte a mixujte

Pri mixovaní hudby určite oceníte veľa šikovných funkcií, napríklad možnosť spúšťať dočasné slučky pomocou padov alebo pomocou kodéru spustiť slučku trvalú. Vychutnáte si ovládanie a nastavovanie efektov alebo oddelené režimy pre každú dosku. Zabudovaná zvuková karta má dva RCA výstupy a tiež 3,5 mm jack na slúchadlá. USB kábel je odpojiteľný a zariadenie je napájané práve cez neho. Dokonca nepotrebujete žiadne ovládače, akonáhle pult zapojíte, vaáš PC či váš Mac si so všetkým poradí.
 

Systémové požiadavky:
Windows 7 a vyššie alebo Mac OS X 10.8 a vyššie
Rozmery:
26,5 × 18,7 × 4,8 cm

 
Kód:  HER001d1
Produktové číslo:  4780870

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17