Obnoviť stránku

Prilby na bicykel

Prilba na bicykel patrí k základnému vybaveniu cyklistov. Pre deti do 15 rokov je zo zákona povinná. Jej význam by však nemali podceňovať ani dospelí. Cyklistická prilba vás ochráni pred závažnými poraneniami hlavy. Existuje hneď niekoľko typov prilieb. Čítajte ďalej a my vám poradíme, aký typ je pre vás najvhodnejší.

Pokračovať
Spresniť parametre
1132 položiek

Prilby na bicykel

Prilby a helmy sú nevyhnutným doplnkom na bicykel, ktoré vás v prípade nehôd ušetria od nepríjemných poranení a odrenín. Chrániče poskytnú ochranu vašim kolenám a lakťom a rukavice na bicykel zaistia komfort vašim dlaniam. Kúpte si kvalitné prilby, chrániče a rukavice na bicykel výrobcov BBB, Spokey, Crazy Safety, Tempish, alebo napríklad Tern.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17