Obnoviť stránku

Helmer otrasový senzor

5 2 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Garancia najlepšej ceny
14,90 €

Helmer otrasový senzor

S ďalším unikátnym komponentom z radu príslušenstva pre lokátor Helmer môžete rozšíriť širokú škálu funkcií tohto zariadenia. Senzor na zistenie otrasov je schopný indikovať veľkosť a miesto otrasov v blízkosti prístroja. Lokátor otrasov sa dá pripojiť k zariadeniu pomocou kábla. Pripojenie je veľmi rýchle a zvládne ho takmer každý.

Lokátor chráni vaše vozidlo či iné cennosti pred odcudzením vďaka zameraniu presných súradníc. Prístroj je schopný zasielať presné súradnice priamo na vaše mobilné zariadenie. Produkt vám umožní sledovať inkriminovaný predmet. Veľmi hodnotnou funkciou je sledovanie, ktoré funguje dvojakým spôsobom. Zavolajte na SIM kartu, ktorá vám hneď pošle súradnice. Ďalšou možnosťou je sledovanie pomocou dátového tarifu.

Kód:  HLM030a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  sensor LK 506
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01