Obnoviť stránku

Helmer náhradná batéria

5 3 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Garancia najlepšej ceny
6,29 €

Helmer náhradná batéria

Náhradná batéria Helmer je vyhotovená v kvalitnom obale s pevným krytom, ktorý zabezpečí minimálne poškodenie aj pri tvrdšom zaobchádzaní. Kapacita batérie poskytuje celých 15 000 mAh. Batéria teda vydrží naozaj dlhú dobu bez potrebnej výmeny. Výstupný prúd je 3,7 V a 800 mAh. Technológia batérie je Li-ion. Náhradná batéria vleje energiu a vzkriesi lokátor Helmer späť do plného nasadenia.

Lokátor chráni vaše vozidlo alebo iné cennosti pred odcudzením vďaka zameraniu presných súradníc. Prístroj je schopný zasielať presné súradnice priamo do vašeho mobilného zariadenia. Produkt vám umožní sledovať inkriminovaný predmet. Veľmi hodnotnou funkciou je sledovanie, ktoré funguje dvojakým spôsobom. Zavolajte na SIM kartu, ktorá vám hneď pošle súradnice. Ďalšou možnosťou je sledovanie pomocou dátového tarifu.


Kód:  HLM026a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  baterie LK 505
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04