Obnoviť stránku

Helmer nabíjacia stanica

4,4 3 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Garancia najlepšej ceny
6,29 €

Helmer nabíjacia stanica

Nabíjajte lokátor Helmer LK 505 z pohodlia domova alebo kdekoľvek na cestách. S kompaktnou a ľahko prenosnou nabíjačkou bude doplňovanie energie vášho zariadenia jednoduchšie a rýchlejšie ako kedykoľvek predtým. Produkt je vyrobený z matného čierneho plastu. Kontrolka umiestnená na vrchnej hrane zariadenia oznamuje stav nabitia. Použitá technológia zaručuje rýchle nabíjanie náhradnej batérie.

Lokátor chráni vaše vozidlo alebo iné cennosti pred odcudzením vďaka zameraniu presných súradníc. Prístroj je schopný zasielať presné súradnice priamo na vaše mobilné zariadenie. Produkt vám umožní sledovať inkriminovaný predmet. Veľmi hodnotnou funkciou je sledovanie, ktoré funguje dvojakým spôsobom. Zavolajte na SIM kartu, ktorá vám ihneď pošle súradnice. Ďalšou možnosťou je sledovanie pomocou dátového tarifu.

Kód:  HLM022a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  nabijeci stanice LK 505
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19