Obnoviť stránku

Helmer LK 603

3,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Helmer LK 603

Chcete predísť strate svojho štvornohého miláčika? GPS lokátor v obojku stačí pripevniť vášmu psovi okolo krku a v prípade, že sa zabehne, ľahko získate informácie o jeho polohe. Jediné, čo je potrebné urobiť, je umiestniť do lokátora SIM kartu a zavolať na ňu zo svojho telefónu. Prístroj obratom určí presné súradnice vášho psa a informácie vám okamžite pošle formou SMS správy priamo do mobilného telefónu.

Tiež ponúka využiť funkciu sledovania, ktorá funguje na dvoch princípoch: prístroj pošle informácie formou SMS, pričom prednosťou tohto spôsobu je nízka cena, pretože platíte len za samotnú správu. Druhou možnosťou je sledovanie spomocou dátového tarifu, kedy lokátor odosiela informácie vo vami zvolených časových intervaloch na zvláštny server s možnosťou dodatočnej editácie trasy.

Ďalšie funkcie:

  • Nastavenie hesla - komunikáciu s lokátorom možno zaheslovať a nastaviť tak aby informácie posielal len na zvolené telefónne číslo
  • Upozornenie pri pohybe - ak sa vzdiali lokátor na väčšiu než preddefinovanú vzdialenosť, odošle vám varovnú SMS
  • Lokálne uzamknutie Geo-Fence - s touto funkciou možno obmedziť pohyb lokátora na vami určenú oblasť (v prípade jej opustenia opäť dostanete správu)
  • Upozornenie pri prekročení prednastavenej rýchlosti a vypnutí lokátora

Obsah balenia:

  • GPS lokátor
  • Nabíjačka 110 - 230 V
  • Manuál

Technické parametre:

Podporované siete: GSM/GPRS
GSM frekvencie: 850/900/1800/1900
Pozičná presnosť: 5 m
Prevádzková teplota: -10 až 50 °C
Vodotesnosť: IP x6

Rozmery:
70 x 37 x 20 mm

Hmotnosť:
65 g

Kód:  HLM005c
Produktové číslo:  LK 603
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12